Ads Ads
Post Image 683

دانلود بازی SpellForce 3 برای PC آپدیت



بازی SpellForce 3 یک بازی جذاب که در سبک اکشن است. بازی بازگشتی است به دوران قدیم که بفهمیم چرا نبرد های خونی و جنگهای وحشتناکی به وجود آمده است، این بازی برگرفته از نسخه های قبلی خود می باشد اما با داستانی جدید و مهیج. داستان بازی به زمانی فانتزی و رویایی باز خواهد گشت در این بازی شما باید تمام توانایی های خود را بکار ببرید تا بتوانید در جنگ های که پیش رو دارید پیروز میدان باشید وقتی در محاصره ی ارتش دشمن قرار دارید میتوانید از قهرمان های خود کمک بگیرید تا بتوانید راه خروج از محاصره را پیدا کنید.


Post Image 661

دانلود بازی Project CARS 2 برای PC جدید


Project CARS 2 دانلود بازی Project CARS 2 برای PC

بازی Project CARS 2 عنوان یک بازی جذاب و عالی می باشد که از گرافیک خاصی طراحی شده است. پس از موفقیت چشم گیر نسخه اول آن تصمیم بر آن گرفته شد تا نمونه دیگری از این بازی به بازار عرضه شود. این بازی را میتوان جزو یکی از بهترین بازی های مسابقه ای دانست. رقیب بازی های چون نیدفور اسپید و جنون سرعت نیز می باشد در بازی بر خلاف دیگر گیم های مسابقه ای شما نقش یک آدم تازه کار را دارید و برای رسیدن به عنوان قهرمانی باید تلاش کنید دقیقا عین نسخه اول آن ولی این بار با داستانی جذاب و بهتر یکی از ویژگی های فوق العاده بازی وجود ماشین های مختلف از برند های متفاوت می باشد که هر کدام دارای قدرت خاص خود می باشد.

بعد از گذراندن هر مرحله قفل انها باز میشود و با پولی که در هر مسابقه بدست می اورید این امکان را دارید ایتم های مختلفی برای ماشین خود خریداری نمایید. در بازی خودرو های برجسته به تمامی نکات بازی دقت زیادی شده است مثلا داخل ماشین ها به زیبایی هر چه تمام تر طراحی شده است و در محیطی مسابقه میدهد که به شدت روش کار شده تا حس واقعی مسابقه با رقیبان را به شما دهد. گرافیک بازی به قدری بالا است که تمامی محیط را به صورت اچ دی خواهید دید و در بازی وقتی با ماشین دیگری برخورد میکنید صدمه ها جدی بوده و شاید دیگر قادر به ادامه مسابقه نباشید. کمپانی سازنده بازی اعلام کرده در اینده ماشین های بیشتری به بازی اضافه میشود و شاهد گرافیک بهتر و روان تری خواهیم بود. یکی دیگر از ویژگی های بازی در نسخه دوم تغییراتی در شرایط اب و هوایی می باشد. مانند عوض شدن فصل ها و یا امدن برف و بارون که باعث جذابیت هر چه تمام تر بازی میشود. از اهنگ ها و موسیقی متن فوق العاده ای در هنگام بازی استفاده شده است مناسب برای مسابقه دادن در پیست می باشد. سطح های مختلفی وجود دارد که بسته به حرفه ای بودن شما میتوانید یکی از انها را انتخاب و بازی را شروع نمایید.

Post Image 651

دانلود بازی Star Wars Battlefront II برای PCجدید


Star Wars Battlefront 2 دانلود بازی Star Wars Battlefront II برای PC

بازی Star Wars Battlefront II توسط DICE ،Motive و Criterion ساخته می‌شود و تجربه و تخصص آن‌ها در عرصه‌های گوناگون، باعث می‌شود که در آخر شاهد “یک تجربه‌ی شگفت‌انگیز” باشیم. عنوان Star Wars: Battlefront توانست بازخوردهای نسبتا خوبی دریافت کند اما یکی از مهم‌ترین انتقادها نبود بخش داستانی بود، شرکت الکترونیک آرتز پیش‌تر به این نکته اشاره کرده بود که شاید شاهد بخش داستانی در Star Wars: Battlefront 2 باشیم و حال به‌صورت رسمی بخش داستانی تایید شد. در ادامه با ما همراه باشید.

Post Image 647

دانلود بازی و تریلر و معرفی Need for Speed Payback برای PC


Need for Speed Payback دانلود بازی Need for Speed Payback برای PC

شرکت الکترونیک آرتز، به طور رسمی بازی Need for Speed Payback را به همراه یک تریلر زیبا و چند تصویر، معرفی کرد. تاریخ انتشار این بازی مورد انتظار، ۱۰ نوامبر سال جاری ذکر شده و پلتفرم های انتشاری آن، پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و رایانه های شخصی میباشد.

 

نسخه Need for Speed Payback Deluxe Edition قرار گرفت...این بازی تاکنون کرک نشده است و برای اجرا میبایست سی دی کی تهیه کنید...

 

سری Need for Speed تاکنون استودیو سازنده‌های زیادی داشته که Ghost Games یکی از آن‌هاست. با احتساب NFS Payback، سه نسخه‌ی اخیر این سری توسط استودیو سوئدی Ghost Games ساخته شده‌اند. استودیویی که پیش از این روی Rivals و Need for Speed کار کرده و اولی یک بازی متوسط و قابل قبول و دومی عملکردی ضعیف را از خود به جای گذاشته است. اگر بخواهیم موفق ترین استودیویی را که روی سری Need for Speed کار کرده را انتخاب کنیم، شخصا Criterion Games را انتخاب می‌کنم. استودیویی که ساخت Most Wanted 2012 و Hot Pursuit 2010 ( که شاید بهترین NFS تاریخ باشد ) را برعهده داشت. اما به بحث اصلی یعنی صحبت راجع به NFS Payback برگردیم. همان‌طور که اشاره شد وظیفه‌ی ساخت Payback را هم Ghost Games یدک خواهد کشید. استودیویی که پیشینه‌ی جالبی در ساخت NFS ندارد. Need for Speed Payback از لحاظ داستانی تجربه‌ی جدیدی را برای طرفداران به ارمغان خواهد آورد. احتمالا Payback، غنی‌ترین نسخه‌ی این سری در بعد داستانی است. در نسخه‌های گذشته شخصیت‌ها هیچ اهمیتی در بازی نداشتند و فقط و فقط گیم‌پلی بازی بود که می‌توانست آن نسخه‌ را به اوج برساند یا باعث و بانی شکست آن شود. غالبا برای کسی داستان بازی مهم نبود و تنها به عشق گیم‌پلی NFS نسخه‌های مختلف آن‌را بازی می‌کردیم و این امر در NFS Payback صادق نخواهد بود. داستان بازی تمی اکشن خواهد داشت و در بخش گیم‌پلی هم شباهت زیادی به Hot Pursuit و خصوصا Rivals دارد که توضیحات بیشتر را به وقتش خدمتتان خواهیم داد.

دانلود بازی The Evil Within 2 برای PC نسخه CODEX


The Evil Within 2 دانلود بازی The Evil Within 2 برای PC نسخه CODEX+FitGirl

| نسخه CorePack اضافه شد… |

بازی The Evil Within 2 در سبک اکشن و ماجرایی میباشد که توسط استدیوی Tango Gameworks طراحی و توسط کمپانی مطرح Bethesda Softworks برای پلتفرم های مختلف عرضه شده است. وقایع بازی The Evil Within 2 چند سال پس از اتفاقات نسخه‌ی اول بازی به وقوع می‌پیوندد و باری دیگر شاهد حضور سباستین کاستلانوس به‌عنوان شخصیت اصلی داستان هستیم. در بازی The Evil Within 2 شاهد بازگشت سباستین کاستلانوس به منظور یافتن و نجات دخترش لیلی از دنیای STEM خواهیم بود، ولی این‌بار جنگ اصلی با زمان است؛ زیرا دنیای STEM در حال فروپاشی است و در صورتی که سباستین برای یافتن دخترش عجله نکند، او را برای همیشه از دست خواهد داد. در طول این مسیر، سباستین از طیف گسترده‌ای از سلاح‌ها به منظور نابود کردن دشمنان استفاده خواهد کرد و از انواع سلاح‌های موجود در محیط نیز می‌توان به چاقو، مواد قابل اشتعال و مین‌های انفجاری اشاره کرد. هم اکنون جهت دانلود بازی به ادامه مطلب مراجعه کنید.

دانلود بازی Middle-earth Shadow of War برای PCجدید


Middle earth Shadow of War دانلود بازی Middle earth Shadow of War برای PC

| نسخه کرک شده CODEX منتشر شد… |

بازی Middle-earth Shadow of War یک بازی عالی که در سبک نقش آفرینی می باشد که توسط چند کمپانی قدرتمند طراحی و عرضه شده است. این بازی در 10 اکتبر سال 2017 برای کنسول پلی استیشن4 ، ایکس باکس و کامپیوتر منتشر می شود. شما در این بازی در قرن های مختلفی حضور خواهید داشت و با قهرمانان بزرگی روبه رو خواهید شد. هر یک از این قهرمان ها دارای قدرت و ویژگی خواص خود می باشند در این بازی از اژدها برای مقابله علیه شما استفاده شده است و شما میتوانید با در اختیار گیری یک اژدهای دیگر با آنها به رقابت بپردازید. Middle-earth Shadow of War یک بازی جهان باز است که در آن میتوانید به راحتی به ماجراجویی بپردازید و آیتم های مختلفی در مکان های مخوف کشف نمایید.

گرافیک بازی بسیار بالا است و میتواند به راحتی حس جنگ را برای شما به ارمغان آورد. در بازی نقشه وجود دارد که قلمرو هر یک از دشمنان را مشخص نموده است پادشاهان مختلفی بر روی این سرزمین ها حکم رانی میکنند و تنها هدف شما نابود کردن آنها می باشد. شما برای گرفتن قلعه دشمنان و نابودی آنها میتوانید با سپاه خود به قلمروشان حمله کنید جنگ های سختی به پا کنید. هر یک از سربازان موجود دارای ویژگی های خاصی هستند و شکستشان سخت خواهد بود. میتوان گفت این بازی الهام گرفته از فیلم هابیت هم می باشد در نظر داشته باشید که هر پادشاه قدرت زیادی دارد و برای شکست آنها باید استراتژی های موثری را به کار بگیرید.

دانلود بازی Divinity: Original Sin 2 برای PC


divinity original sin 2 دانلود بازی Divinity: Original Sin 2 برای PC

| آپدیت ورژن v3.0.143.909 اضافه شد… |

بازی Divinity: Original Sin یکی از بازی‌های نقش‌آفرینی , استراتژیک موفق سال ۲۰۱۴ بود که استقبال خیلی خوب گیمر‌ها و منتقدین را در پی داشت. Divinity: Original Sin با دوربین ایزومتریک و مکانیزم‌های جذابش، توانست طرفداران بازی‌های نقش‌آفرینی کلاسیک را حسابی جذب کند. نسخه دوم این بازی با نام Divinity: Original Sin 2 از مدت‌ها پیش در دست ساخت بوده و حتی نسخه Early Access آن از طریق استیم منتشر شده است که دسترسی به بخش اول بازی را فراهم می‌کند.

دانلود بازی FIFA 18 برای PC جدید


FIFA 18 دانلود بازی FIFA 18 برای PC

FIFA 18-STEAMPUNKS

| نسخه کرک شده STEAMPUNKS جایگزین شد… |

بازی FIFA 18 در سبک ورزشی ، شبیه سازی میباشد که هر ساله توسط شرکت EA ساخته و برای پلی‌استیشن 4، ایکس‌باکس وان، پی‌سی و نینتندو سوییچ، ایکس‌باکس 360 و پلی‌استیشن 3 عرضه میشود. وبسایت پارسی دانلود مفتخر است که این بازی را برای اولین بار در جهان با لینک مستقیم آماده دانلود کرده است. چهره اصلی این بازی و تصویر روی جلد آن کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید است که فصل بسیار درخشانی را پشت سر گذاشته بود. همچنین امسال برای اولین بار، شاهد یک سری از ستاره‌های قدیمی دنیای فوتبال در بخش آلتیمت تیم نسخه پلی‌استیشن 4 و پی‌سی بازی خواهیم بود. این ویژگی پیش از این در انحصار نسخه ایکس‌باکس بازی بود. همچنین حضور رونالدو نازاریو، ستاره برزیلی سابق رئال مادرید، نیز در بین بازیکنان افسانه‌ای تایید شده است.

ایران تم