close
چت روم
اخبارو آموزش

دانلود بازی Batman: The Enemy Within – The Telltale Series برای PC جدید

بازی Batman: The Enemy Within – The Telltale Series عنوان یکی از جذاب ترین عناوینی است که از اسم بتمن استفاده نموده است و توانسته داستان های جدیدی را به بازار منتشر نماید. نام بتمن تا اکنون توانسته در مضمون های مختلفی چون کارتون ، انیمیشن ، بازی و فیلم طرفداران بسیاری را جذب خود کند. در آخرین فصل منتشر شده بتمن و یک ابر قهرمان دیگر مجبور هستند تا در نقش جدیدی جای بگیرند در همین هنگام رایدر به شهر گوتام باز گشته و برگشت او خبر از یک خرابی جدید میدهد.

مامور فدرال هم در این بین نقش خود را ایفا خواهد نمود خبر بدتری که وجود دارد این است که جوکر جدیدی به وجود آمده و در حال خرابکاری های بسیاری می باشد حال بار دیگر بتمن باید نقاب خود را زده و به کمک شهر برود. در این بین دوست و آشنا شما معلوم نیست نمیتوانید به هر کی اعتماد نمایید تا چه حد میتوانید به بتمن و وین اجازه دهید تا در اعماق تاریکی شهر فرو برود. این بازی جذاب در سبک ماجراجویی می باشد و سعی دارد که بار دیگر شما را در قالب شخصیت معروف بتمن قرار دهند تا بتوانید به شهر گوتام خدمت کنید مردم انجا را نجات دهید این بازی جذاب هم اکنون برای سیستم ویندوز و پلی استیشن 4 موجود می باشد.

Post Image 736

دانلود بازی Kingdom Come: Deliverance برای PC

استودیو‌ی Warhorse، سازنده‌ی بازی Kingdom Come: Deliverance، در حال شکستن برخی از ساختارهای معمول در صنعت بازی‌های ویدیویی است. این بازی یک اکشن نقش آفرینی با مبارزاتی نزدیک و تن به تن است که برعکس اکثر بازی‌های این ژانر در دنیایی واقعی توسعه یافته و به جای فانتزی از قوانین طبیعی پیروی می‌کند. آن‌ها قصد دارند اثبات کنند که بازی‌های تک‌نفره‌ی کاملا داستان محور هنوز هم در میان بازیکنان طرفدار دارند. اما چالش برانگیز‌ترین مرزی که آن‌ها قصد زیر پا گذاشتنش را دارند این است که ثابت کنند یک بازی می‌تواند بدون دریافت محتویات اضافه نیز کامل و خالی از هر گونه مشکل باشد.

Post Image 719

تصاویر جدیدی از نسخه نینتندو سوییچ بازی Dragon Quest Builders منتشر شد

عنوان Dragon Quest Builders که در اوایل سال ۲۰۱۶ میلادی عرضه شد، توانست تبدیل به یکی از نسخه‌های خوب و قابل قبول سری افسانه‌ای Dragon Quest شود. این بازی با ترکیب سبک نقش‌آفرینی کلاسیک و همچنین سیستم‌های ساخت و ساز و مبارزه بسیار جالب، بسیار سرگرم کننده به نظر می‌رسید. چندی پیش بود که خبر اعلام تاریخ انتشار بازی در کشور ژاپن برای کنسول نینتندو سوییچ اعلام شد و دقیقا در روز بعد، شاهد انتشار خبری مبنی بر تایید شدن بازی در مناطق غربی بودیم. حال، بازی‌بازان کنسول ترکیبی نینتندو سوییچ نیز می‌توانند با بازی Dragon Quest Builders سرگرم شوند.
Post Image 718

یک سال رویایی… | مورد انتظارترین بازی های سال ۲۰۱۸

همه ساله وقتی که به پایان سال میلادی می رسیم و مراسم برترین های سال و .. همگی تمام می شوند و پای به آغاز سال جدید می گذاریم، برای ما بازیبازان با یک استرس خاص این سوال پیش می آید که آیا امسال هم مثل سال قبل و سال های قبل کلی بازی های خوب داریم یا نه؟ آیا امسال بازی های بهتری از پارسال داریم یا نه؟ خلاصه دوست داریم که بدانیم که در سال پیش رو قرار است چه عناوین بزرگ و قدرتمندی منتشر گردند و چه انتظارمان را می کشد. این مطلب دو قسمتی در واقع برای پاسخ به همین سوالات است. بگذارید تا خیلی راحت بگویم. امسال یکی از بزرگترین سال های صنعت بازی از نظر انتشار عناوین پرقدرت خواهد بود و مخصوصا بیشتر از همه برای کنسول پلی استیشن ۴ که تعداد خیلی زیادی بازی انحصاری مورد انتظار در سال ۲۰۱۸ دارد اما برای سایر پلتفرم ها هم کلی بازی مولتی پلتفرم عالی و گاها انحصاری نیز عرضه می شوند تا تمامی بازیبازان از یک سال پر و پیمان لذت ببرند. در این مطلب اکثر بازی هایی قرار گرفته اند که تایید شده است در سال ۲۰۱۸ منتشر می شوند (غیر از یکی دو مورد) و حتی اگر زمان دقیق انتشار هم ندارند ولی اعلام شده که سال ۲۰۱۸ شاهد عرضه و انتشار آن ها خواهیم بود. در این مطلب دو قسمتی قصد داریم تا به تعدادی از بازی های مورد انتظار بازیبازان در سال ۲۰۱۸ اشاره کنیم و آن ها را همراه شما برشماریم تا یک دید کلی از این که چه بازی هایی در سال جدید میلادی منتظر ما هستند، کسب نمایید. فرنچایزهایی جدید که یا نمایش های عالی خود طرفداران زیادی پیدا کرده اند یا نسخه های جدید از فرنچایزهای محبوب دنیا که طرفداران خیلی زیادی در دنیا داشته و دارند، بازی های لیست ما را تشکیل خواهند داد.

Post Image 707

دانلود بازی Minecraft Story Mode Season Two Episode 1-5 برای PC

بازی Minecraft: Story Mode – Season Two Episode 1-5  یک بازی عالی و جذاب که در سبک ماجراجویی می باشد توسط کمپانی قدرتمند تالتل گیم طراحی و عرضه شده است بعد از نسخه اول آن سروصدای زیادی به پا کرد و مورد استقبال کاربران قرار گرفت نسخه دوم بازی ماین کرافت عرضه شد فصل اول این بازی بعد از انتشار با استقبال خوبی روبه رو شد میتوان گفت یکی از بازی های پربازید کامپیوتری هم بود. در این داستان باز هم جسی و دوستانش سعی دارند تا جلوی یک دشمن خطرناک را بگیرند تا بتوانند جهان را از نابودی دور نگهه دارند. و بتوانند به قهران های بزرگی در جهان تبدیل شوند. در عنوان جدید بازی گیم پلی کمی سخت تر و پیچیده تر شده است و شما باید تلاش خود را برای کسب پیروی بیشتر کنید. ولی باید بدانید زمان کافی نخواهید داشت در حقیقت برای نجات دنیا زمانتان خیلی کم است پس عجله کنید تنها کمک شما دوستانتان هستند پس به کمک انها این ماجراجویی را ادامه داده و جلوی تمام سختی ها باستید و مانع نابودی جهان شوید تا به قهرمانان بزرگی تبدیل شوید. در این نسخه مانند نسخه قبلی شما و تیم تان سلاح های خواهید داشت تا بتوانید به کمک انها دشمنان را نابود کنید.

Post Image 704

دانلود بازی Friday the 13th The Game برای PC

شرکت «Gun Media» پس از طی یک دوره‌ی توسعه‌ی طولانی‌مدت و تعویق انتشار اولیه‌ی Friday the 13th: The Game که ابتدا برای عرضه در پائیز سال ۲۰۱۶ میلادی برنامه‌ریزی شده بود، سرانجام نسخه آنلاین این بازی امروز منتشر شد که فقط قابلیت آنلاین را دارا میباشد و نسخه داستانی آن در تابستان امسال منتشر خواهد شد. این بازی توسط استودیوی «گانکام» (Guncom) توسعه یافته و بودجه‌ی مورد نیاز جهت اتمام مراحل توسعه‌ی خود را از طریق سرویس حمایت مالی «کیک‌استارتر» بدست آورده است. در Friday the 13th: The Game بازیکنان کنترل هشت نفر از مشاوران «اردوگاه دریاچه کریستال» را برعهده دارند که باید از دست «جیسون وورهیز» رهایی یابند و با حل کردن معماها باعث حواس‌پرتی او شوند تا بتوانند نجات یابند.

Post Image 703

دانلود بازی Project CARS 2 Fun Pack DLC برای PC

بازی Project CARS 2 Fun Pack DLC یکی از جذاب‌ترین شبیه‌ساز‌های ریسینگ است که تجربه‌ی آن را به عاشقان دنیای موتوراسپرت قویا پیشنهاد می‌کنیم. بازی Project CARS 2 عنوان یک بازی جذاب و عالی می باشد که از گرافیک خاصی طراحی شده است. پس از موفقیت چشم گیر نسخه اول آن تصمیم بر آن گرفته شد تا نمونه دیگری از این بازی به بازار عرضه شود. این بازی را میتوان جزو یکی از بهترین بازی های مسابقه ای دانست. رقیب بازی های چون نیدفور اسپید و جنون سرعت نیز می باشد در بازی بر خلاف دیگر گیم های مسابقه ای شما نقش یک آدم تازه کار را دارید و برای رسیدن به عنوان قهرمانی باید تلاش کنید دقیقا عین نسخه اول آن ولی این بار با داستانی جذاب و بهتر یکی از ویژگی های فوق العاده بازی وجود ماشین های مختلف از برند های متفاوت می باشد که هر کدام دارای قدرت خاص خود می باشد.

Project CARS 2 همانند نسخه‌ی پیشین خود از دو بخش اصلی تشکیل شده است. بخش Quick Match که برای آن دسته از گیمر‌هایی است که دنبال تجربه‌ی سریع و البته سفارشی‌شده‌ی بازی هستند. در این قسمت بدون اتلاف وقت قادر به انتخاب کلاس مسابقه، پیست مورد نظر، شرایط آب و هوایی، قوانین و خودروی خود هستید تا بلادرنگ پشت فرمان قرار بگیرید. اما بخش اصلی بازی را Career آن تشکیل می‌دهد. در این قسمت نیز همانند سایر بازی‌های ریسینگ، باید به عنوان راننده‌ای آماتور در پایین‌ترین سطح مسابقات اتومبیلرانی شرکت کرده و با کسب موفقیت، در کنار توجه اسپانسرها، نظر شرکت‌های مطرح خودروسازی را نیز برای شرکت در مسابقات رده بالا، به خود جلب کنید.

Post Image 700

آپدیت دانلود بازی Heliborne برای PC

بازی Heliborne شما در این بازی می توانید کنترل بهترین هلیکوپتر های جنگی تولیدی از دهه 1950 میلادی تا قرن 21 را بر عهده گرفته و با دوستان خود مراحل مختلف را پیش ببرید. قابلیت دیگر این عنوان، ویژگی رقابت با بازیکنان در سرتاسر جهان در حالات مختلف چندنفره است. از ویژگی های کلیدی این بازی می توان به موارد زیر اشاره کرد: برخورداری بازی از یک حالت واقع گرایانه که در آن با جنبه های مختلفی از علوم و صنعت ساخت تجهیزات هوایی آشنا خواهید شد. نبرد در یک محیط جنگی کاملاً پویا و فعال. قابلیت پرواز با بیش از 40 هلیکوپتر فوق العاده از دهه 50 تا 2000 میلادی. وجود بیش از 100 گونه قابلیت سفارشی سازی هلیکوپتر. وجود نقشه های مختلف با وسعت زیاد.

 

نسخه کامل و جدید Heliborne Winter Complete Edition جایگزین شد...
ایران تم