سه شنبه 30 آبان 1396
آموزش

دانلود بازی Star Wars Battlefront II برای PC
  • تعداد بازدید : 83

  • Star Wars Battlefront 2

    | تریلر های جدید بازی اضافه شد… |

    بازی Star Wars Battlefront II توسط DICE ،Motive و Criterion ساخته می‌شود و تجربه و تخصص آن‌ها در عرصه‌های گوناگون، باعث می‌شود که در آخر شاهد “یک تجربه‌ی شگفت‌انگیز” باشیم. عنوان Star Wars: Battlefront توانست بازخوردهای نسبتا خوبی دریافت کند اما یکی از مهم‌ترین انتقادها نبود بخش داستانی بود، شرکت الکترونیک آرتز پیش‌تر به این نکته اشاره کرده بود که شاید شاهد بخش داستانی در Star Wars: Battlefront 2 باشیم و حال به‌صورت رسمی بخش داستانی تایید شد. در ادامه با ما همراه باشید.

    طبق گفته‌های ویلسون، نسخه‌ی جدید Star Wars Battlefront حتی از نسخه‌ی قبلی آن هم وسیع‌تر است و به بازیکنان اجازه می‌دهد که در “چندین دوره‌ی مختلف از Star Wars” با شخصیت‌ها و قهرمانان مختلف از بازی لذت ببرند. ویلسون نیز قول داده است که “راه‌های جدیدی برای تجربه‌ی بازی” وجود داشته باشند و از این رو، اضافه شدن بخش تک‌نفره را تایید کرده است.

    علاوه بر این‌ها،در این عنوان جدید، “مکان‌ها، سفینه‌ها، دوره‌ها و گیم مودهای بیشتری” وجود دارند و الکترونیک‌آرتز فکر می‌کند که توانسته انتظارات و درخواست‌های طرفداران را برآورده کند. الکترونیک‌آرتز نیز احساسی عالی نسبت به این بازی، جامعه‌ی طرفداران و فیلم Star Wars دارد که برروی عرضه­‌ی بازی نیز تاثیرگذار خواهد بود.

    دانلود بازی FIFA 18 برای PC
  • تعداد بازدید : 107

  • fifa 18

    | تریلر های جدید بازی اضافه شد… |

    بازی FIFA 18 – فیفا 18 از مدت‌ها پیش برای پلی‌استیشن 4، ایکس‌باکس وان، پی‌سی و نینتندو سوییچ، ایکس‌باکس 360 و پلی‌استیشن 3 تایید شده بود. در حالی که انتظار می‌رفت این بازی در جریان رویداد EA Play 2017 به طور کامل رونمایی شود، الکترونیک آرتز همان‌طور که وعده داده بود امروز با انتشار اولین تریلر از بازی، از آن رونمایی کرد.  بازی فیفا 18 در تاریخ ۷ مهر برای پلتفرم‌های مذکور منتشر خواهد شد. چهره اصلی این بازی و تصویر روی جلد آن کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید است که فصل بسیار درخشانی را پشت سر گذاشته بود. همچنین امسال برای اولین بار، شاهد یک سری از ستاره‌های قدیمی دنیای فوتبال در بخش آلتیمت تیم نسخه پلی‌استیشن 4 و پی‌سی بازی خواهیم بود. این ویژگی پیش از این در انحصار نسخه ایکس‌باکس بازی بود. همچنین حضور رونالدو نازاریو، ستاره برزیلی سابق رئال مادرید، نیز در بین بازیکنان افسانه‌ای تایید شده است. الکترونیک آرتز همچنین اعلام کرده که در EA Play، اطلاعات بیش‌تری هم از بازی ارائه خواهد شد.

    راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – بخش ششم
  • تعداد بازدید : 298
  • اختصاصی گیمفا: راهنمای قدم به قدم و جامع Bloodborne – بخش ششم

    Bloodborne یک شاهکار در در تمام زمینه ها بود. بازی که یکی از بی‎نقص ترین عناوینی است که در نسل هشتم منتشر شده است و در تک تک بخش های خود از گرافیک و گیم‌پلی گرفته تا صداگذاری و … کیفیت فوق العاده بالایی دارد و شهر Yharnam یکی از مخوف‌ترین شهرها و محیط‌هایی است که تا به حال بازی‎های رایانه‎ای به خود دیده‌اند. ارزش تکرار این شاهکار بسیار بسیار بالاست و حتی با وجود بارها بازی کردن Bloodborne، به هیج وجه این عنوان برای ما خسته کننده نمی‌شود و باز هم دوست داریم تا آن را تجربه کنیم. بر طبق قولی که داده بودم بعد از راهنمای عنوان دارک سولز ۳، نوبت به راهنمای قدم به قدم بازی Bloodborne می رسد که تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی مراحل این عنوان و نحوه پیشروی در آن ها و مبازه با باس ها و …. به صورت جامع و به زبان فارسی برای شما عزیزان تهیه شود. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی و به صورت یک راهنمای کامل نوشتاری وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی نوشتاری و قدم به قدم Bloodborne برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

    img
    راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش یازدهم: Hawkwood
  • تعداد بازدید : 271
  • راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش یازدهم: Hawkwood (اختصاصی گیمفا)

    دنیای سری عناوین Souls، دنیاییست بسیار پیچیده و البته در اکثر موارد، مرتبط یه هم. انواع و اقسام رمز و رازهای محتلف در تک تک گوشه و کنار این عناوین وجود دارند و بسیاری از کسانی که این بازی ها را حتی چند بار نیز به پایان می رسانند حتی متوجه نمی شوند که چنین رازهایی وجود داشته است زیرا پیشروی در این رازها و کشف آن ها نیازمند انجام کارهایی خاص در زمان های خاص است که خیلی از ما اصلا نمی دانیم که باید آن ها را انجام دهیم. یکی از مهمترین این رمز و رازها مربوط به شخصیت های مختلفی است که در دنیای این عناوین می بینیم و هر کدام برای خود یک دنیا پیچیدگی هستند و خیلی از آن ها یک خط داستانی کامل دارند که حتی در برخی موارد انجام یکی از آن خطوط داستانی منجر به شکست در خط داستانی شخصیت دیگر می شود و برای این که بتوانید همه را انجام دهید بایستی چندین بار بازی را به اتمام برسانید.

    در نسخه سوم Dark Souls نیز همین مسئله کاملا مشهود است و بازی پر است از انواع و اقسام شخصیت های مختلف با رفتار مختلف و عقایدی که بسیار با دیگران متفاوت است و البته یک خط داستانی که در مورد برخی شخصیت ها بسیار کوتاه و در مورد برخی، مانند همین شخصیتی که در این مطلب برای شما در نظر گرفته ایم طولانی تر است. هر کدام از آنها خواسته هایی از شما دارند و باید آنها را در روندی درست و در زمانی درست انجام دهید تا در خط داستانی آنها پیش بروید و نهایتا آنها را تبدیل به یک دوست برای خود نمایید که می توانید در باس فایت های بسیاری به کمک شما بیایند و یا برعکس، دشمن شما شوند و با دیدن شما حمله کنند و مجبور شوید آنها را بکشید.