close
چت روم
دانلود بازی | بازی کم حجم شده | رزگیم|Rozgame.ir - 17
Post Image 639

دانلود Driving School 2017 v1.7.0 بازی آموزشگاه رانندگی 2017 برای اندرویدآپدیت


1 driving school 2017 دانلود Driving School 2017 v1.7.0 بازی آموزشگاه رانندگی 2017 برای اندروید

Driving School 2017 یک بازی شبیه ساز رانندگی و ماشین سواری برای سیستم عامل اندروید می باشد که توسط یک کمپانی قدرتمند طراحی و عرضه شده است. در این بازی برای بدست آوردن امتیاز باید کمربند خود را ببندید و یا در هنگام دور زدن راهنما بزنید. شاید کار سختی باشد و بعضی وقت ها یادمان برود اما برای دریافت امتیاز بیشتر باید این کار ها را انجام دهید. شما میتوانید در این بازی در شهر با ماشین های مختلف بچرخید و تمامی نکات ایمنی را رعایت کنید تا بتوانید آیتم های مختلفی را بازگشایی نمایید. در بازی 100 خودرو مختلف وجود دارد که میتوانید از هر کدام از آنها استفاده کنید و با وجود جاده های مختلف و پیچ در پیچ یک رانندگی فوق العاده را تجربه کنید. هم اکنون می توانید این بازی هیجان انگیز را از وب سایت رزگیم دریافت نمایید.

دانلود Magic Tiles 3 v2.6.0 بازی کاشی های جادویی 3 برای اندرویدآپدیت


Magic Tiles 3 1 دانلود Magic Tiles 3 v2.6.0 بازی کاشی های جادویی 3 برای اندروید

Magic Tiles 3 نسخه سوم از بازی محبوب کاشی های جادوئی می باشد که در نسخه های قبلی طرفداران زیادی را جذب خود نمود و بعد از مدت ها نسخه سوم این بازی خارق العاده طراحی و برای سیستم عامل اندروید عرضه شد. این نرم افزار به شما این امکان را میدهد تا بتوانید آهنگ های معروف و زیبایی را بنوازید. بطوری که در هنگام شروع کاشی های سیاهی شروع به حرکت بر روی صفحه میکنند و شما با لمس کردن آنها میتوانید آهنگ مورد نظر خود را مانند یک پیانو زن حرفه ای بنوازید از آن لذت ببرید. گفتنی است که هر چه بیشتر بگذرد بازی سخت تر میشود سرعت آمدن کاشی ها بیشتر و شما باید به سرعت کاشی ها را لمس کنید تا بتوانید امتیاز بیشتری دریافت نمایید. در کنار این کاشی های کوچک کاشی های بزرگتری نیز وجود دارند که موزیک های که مینوازید را زیباتر میکند و به جذابیت آن اضافه می شود. هم اکنون می توانید این بازی جذاب را از وب سایت رزدریافت نمایید.


دانلود بازی Middle-earth Shadow of War برای PCجدید


Middle earth Shadow of War دانلود بازی Middle earth Shadow of War برای PC

| نسخه کرک شده CODEX منتشر شد… |

بازی Middle-earth Shadow of War یک بازی عالی که در سبک نقش آفرینی می باشد که توسط چند کمپانی قدرتمند طراحی و عرضه شده است. این بازی در 10 اکتبر سال 2017 برای کنسول پلی استیشن4 ، ایکس باکس و کامپیوتر منتشر می شود. شما در این بازی در قرن های مختلفی حضور خواهید داشت و با قهرمانان بزرگی روبه رو خواهید شد. هر یک از این قهرمان ها دارای قدرت و ویژگی خواص خود می باشند در این بازی از اژدها برای مقابله علیه شما استفاده شده است و شما میتوانید با در اختیار گیری یک اژدهای دیگر با آنها به رقابت بپردازید. Middle-earth Shadow of War یک بازی جهان باز است که در آن میتوانید به راحتی به ماجراجویی بپردازید و آیتم های مختلفی در مکان های مخوف کشف نمایید.

گرافیک بازی بسیار بالا است و میتواند به راحتی حس جنگ را برای شما به ارمغان آورد. در بازی نقشه وجود دارد که قلمرو هر یک از دشمنان را مشخص نموده است پادشاهان مختلفی بر روی این سرزمین ها حکم رانی میکنند و تنها هدف شما نابود کردن آنها می باشد. شما برای گرفتن قلعه دشمنان و نابودی آنها میتوانید با سپاه خود به قلمروشان حمله کنید جنگ های سختی به پا کنید. هر یک از سربازان موجود دارای ویژگی های خاصی هستند و شکستشان سخت خواهد بود. میتوان گفت این بازی الهام گرفته از فیلم هابیت هم می باشد در نظر داشته باشید که هر پادشاه قدرت زیادی دارد و برای شکست آنها باید استراتژی های موثری را به کار بگیرید.

دانلود بازی Tooth and Tail برای PC


Tooth and Tail دانلود بازی Tooth and Tail برای PC

| آپدیت ورژن v1.0.3 اضافه شد… |

بازی Tooth and Tail یکی از بازی های سبک اکشن و استراتژیک است در قسمت لوکال مولتی پلیر این امکان فراهم شده است تا حداکثر 4 بازیکن به طور همزمان و با تقسیم صفحه مانیتور به 4 قسمت مساوی , مبارزه ای پرهیجان را تجربه کنند . در این نسخه از هوش مصنوعی پیشرفته ای استفاده شده و همین موضوع دشواری کار را چندین برابر می کند . هرچه سطوح دشواری بازی بالاتر رود , جذابیت بازی بیشتر شده و شما با چالش های مختلفی روبرو خواهید شد چهار شخصیت اصلی در بازی هستند که در میدان جنگ حضور دارند.

Post Image 631

دانلود بازی Subway Surfers v1.76.0 موج سواران مترو برای اندروید

Subway Surfers دانلود بازی Subway Surfers v1.76.0 موج سواران مترو برای اندروید

| دانلود بازی Subway Surfers v1.76.0 موج سواران مترو برای اندروید |

بازی Subway Surfers در این بازی شما نقش پسری به نام جک را بازی می کنید. پسری که به همراه دوستانش در تلاش برای فرار از دست ماموران است و این شمایید که باید کمک کنید و در مسیر ریل مترو آن ها را فراری دهید! اما شما راه دشواری را در پیش دارید و به موانع زیادی مانند قطارها در راه برخواهید خورد. همچنین برای شما در مسیر سکه هایی وجود دارد که با گرفتن آنها میتوانید راه را برای خود آسان تر کنید و به خرید آپگرید های مختلف بپردازید و امتیاز خود را افزایش دهید. دقت کنید که در مقابل قطار‌هایی که به سوی شما می آیند جا خالی دهید. این بازی زیبا داستان یک شخصیت کارتونی دوست داشتنی را به تصویر می کشد. Subway Surfers یک بازی فوق العاده زیبا و مهیج است که اضطراب و هیجان را در آن به طور کامل احساس خواهید کرد. Subway Surfers بازی جدیدی است که با همه بازی هایی که انجام داده اید متفاوت است. هم اکنون میتوانید این بازی اندروید هیجان انگیز را از سایت رزگیم دریافت نمایید.

دانلود بازی Divinity: Original Sin 2 برای PC


divinity original sin 2 دانلود بازی Divinity: Original Sin 2 برای PC

| آپدیت ورژن v3.0.143.909 اضافه شد… |

بازی Divinity: Original Sin یکی از بازی‌های نقش‌آفرینی , استراتژیک موفق سال ۲۰۱۴ بود که استقبال خیلی خوب گیمر‌ها و منتقدین را در پی داشت. Divinity: Original Sin با دوربین ایزومتریک و مکانیزم‌های جذابش، توانست طرفداران بازی‌های نقش‌آفرینی کلاسیک را حسابی جذب کند. نسخه دوم این بازی با نام Divinity: Original Sin 2 از مدت‌ها پیش در دست ساخت بوده و حتی نسخه Early Access آن از طریق استیم منتشر شده است که دسترسی به بخش اول بازی را فراهم می‌کند.

دانلود بازی Killer Instinct برای PC نسخه CODEX


Killer Instinct دانلود بازی Killer Instinct برای PC نسخه CODEX

بازی Killer Instinct در ابتدا به دست استودیو دابل هلیکس گیمز (Double Helix Games) توسعه یافت و ناشر آن یعنی مایکروسافت گیمز نیز آن را منتشر کرد. سپس توسعه این بازی پس از فصل دوم به استویدو آیرون گلکسی (Iron Galaxy) سپرده شد. Killer Instinct (در سبک: فایتینگ) یکی از عناوینی بود که با Xbox One راه خود را به نسل هشتم باز کرد، همانطور که احتمالا می‌دانید تاکنون پشتیبانی بسیار خوبی از این عنوان صورت گرفته است و هر مدتی یکبار شاهد معرفی محتوایی جدید برای آن هستیم، این عنوان در سال 2016 نیز از سوی Microsoft برای استور ویندوز 10 عرضه شد،

Killer Instinct Logo دانلود بازی Killer Instinct برای PC نسخه CODEX

در صنعت گیم، بازی‌های فایتینگ مختلفی وجود دارند. از Street Fighter گرفته تا Mortal Kombat، که تنوع و سبک این بازی‌ها نسبتا خوب است. اما شاید زیاد با بازی Killer Instinct آشنا نباشید. این بازی مبارزه‌ای انحصاری که همانند دیگر بازی‌های مبارزه‌ای به آن صورت تبلیغ نمی‌شود، از سال ۲۰۱۳ تا به حال به صورت چند فصل مختلف عرضه شده است. این اثر که به خواسته طرفداران بازی که تعداد آن‌ها هم کم نیست، توسط خالق اصلی آن دوباره ساخته شده است و می‌توان گفت گرافیک عالی و بالانس بسیار خوب آن، Killer Instinct را به یکی از بازی‌های بسیار خوب مبارزه‌ای تبدیل کرده است.

دانلود بازی FIFA 18 برای PC جدید


FIFA 18 دانلود بازی FIFA 18 برای PC

FIFA 18-STEAMPUNKS

| نسخه کرک شده STEAMPUNKS جایگزین شد… |

بازی FIFA 18 در سبک ورزشی ، شبیه سازی میباشد که هر ساله توسط شرکت EA ساخته و برای پلی‌استیشن 4، ایکس‌باکس وان، پی‌سی و نینتندو سوییچ، ایکس‌باکس 360 و پلی‌استیشن 3 عرضه میشود. وبسایت پارسی دانلود مفتخر است که این بازی را برای اولین بار در جهان با لینک مستقیم آماده دانلود کرده است. چهره اصلی این بازی و تصویر روی جلد آن کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید است که فصل بسیار درخشانی را پشت سر گذاشته بود. همچنین امسال برای اولین بار، شاهد یک سری از ستاره‌های قدیمی دنیای فوتبال در بخش آلتیمت تیم نسخه پلی‌استیشن 4 و پی‌سی بازی خواهیم بود. این ویژگی پیش از این در انحصار نسخه ایکس‌باکس بازی بود. همچنین حضور رونالدو نازاریو، ستاره برزیلی سابق رئال مادرید، نیز در بین بازیکنان افسانه‌ای تایید شده است.

ایران تم