close
نازچت
دانلودبازی,دانلودبازی کم حجم, بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China با حجم کم, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Assassins Creed Chronicles China, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود نسخه فشرده بازی Assassins Creed Chronicles China با حجم کم, دانلودAssassins Creed Chronicles China
دوشنبه 30 مرداد 1396
دانلودبازی,دانلودبازی کم حجم, بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China با حجم کم, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Assassins Creed Chronicles China برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Assassins Creed Chronicles China, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Assassins Creed Chronicles China, دانلود نسخه فشرده بازی Assassins Creed Chronicles China با حجم کم, دانلودAssassins Creed Chronicles China

تاریخچه فرقه قاتلین چین – Assassins Creed Chronicles China
  • تعداد بازدید : 123
  • تاریخچه فرقه قاتلین چین – Assassins Creed Chronicles China PC Game

    | دانلود بازی تاریخچه فرقه قاتلین چین – Assassins Creed Chronicles China برای کامپیوتر با لینک مستقیم |

    | دانلود نسخه CODEX بازی Assassins Creed Chronicles China |

    | سال انتشار : ۲۰۱۵ |

    توضیحات بازی : وقایع بازی تاریخچه فرقه قاتلین چین در سال ۱۵۲۶ و در سه تمدن چین، هند و روسیه رخ می دهد تمرکز بازی بیشتر بر روی سلسله مینگ در کشور چین می باشد. این امپراطوری در حال نابودی می باشد و دشمنان در حال رسیدن به هدفشان هستند انجمن برادران در حال فروپاشی می باشد تا آنکه فردی به نام Shao Jun خود را آماده می کند تا در حفظ سلسه بزرگ مینگ کمک کند و مانع نابودی انجمن شود او تحت نظر Ezio Auditore کاراکتر اصلی نسخه های پیشین بازی Assassins Creed توانسته مهارت های فوق العاده ای را بدست آورد که به او برای رسیدن به هدفش کمک خواهد کرد. محیط منحصر به فرد در میان سری بازی های Assassins Creed به همراه سلاح های مختلف برخی از ویژگی های این بازی است. Assassins Creed Chronicles China در سبک اکشن و ماجراجویی می باشد که توسط استودیو Climax Studios طراحی شده است و کمپانی Ubisoft Entertainment آن را برای کامپیوتر منتشر کرده است، این بازی دارای گیم پلی و داستانی فوق العاده جذاب می باشد. پیشنهاد میکنیم این بازی زیبا را از دست ندهید…

    » توجه: تمام نسخه‌های فشرده شده بازی‌ها در رزگیم دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

    » راهنمای نصب بازی‌ها: ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال نمایید. سپس به اکسترکت نمودن پارت ها بپردازید. پس از نصب بازی، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید که فایل اجرایی بازی را توسط فایروال خود حتما بلاک نموده تا از دسترسی بازی به اینترنت جلوگیری شود. و یا می توانید قبل از اجرای بازی اینترنت خود را قطع نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند. تیم پاکت گیمز امیدوار است از این بازی فوق العاده زیبا نهایت لذت را ببرید.
    »توجه : همچنین راهنمای کاملی جهت نصب انواع بازی‌ها و نسخه های کم‌حجم شده [BLACKBOX , KAOS و …] و همچنین راهنمای کامل انواع ارور ها و نرم افزار های لازم برای نصب و اجرای بازی ها تهیه شده است. توجه به این نکته ضروری است که برای اجرای فایل Setup نصب بازی، شما باید پیش نیاز Net Framework 4.5 به بالا را داشته باشید. .

    » حداقل سیستم مورد نیاز:

    OS: Windows 7 SP1 or Windows 8 or Windows 8.1 (32/64bit versions) 
    Processor: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz 
    Memory: 2 GB RAM 
    Graphics: nVidia GeForce GTS450 or AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) 
    Hard Drive: 4 GB available space 

    » سیستم پیشنهادی:

    OS: Windows 7 SP1 or Windows 8 or Windows 8.1 (32/64bit versions) 
    Processor: Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz 
    Memory: 4 GB RAM 
    Graphics: nVidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD5870 or better (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) 
    Hard Drive: 4 GB available space 

    » پسورد فایل: www.pocketgames.ir

    » حجم تقریبی: 2.84 GB