close
چت روم
دانلودبازی ماجراجویی آدام ,دانلودبازی,دانلودبازی رایگان,دانلودبازی ماجرایی,دانلودبازی کم حجم, بازی Adams Venture Origins, دانلود بازی Adams Venture Origins, دانلود بازی Adams Venture Origins با حجم کم, دانلود بازی Adams Venture Origins برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Adams Venture Origins برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Adams Venture Origins, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Adams Venture Origins, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Adams Venture Origins, دانلود نسخه فشرده بازی Adams Venture Origins با حجم کم, دانلودAdams Venture Origins

ماجراجویی آدام – Adams Venture Origins

ماجراجویی آدام – Adams Venture Origins PC Game

| دانلود بازی ماجراجویی آدام – Adams Venture Origins برای کامپیوتر با لینک مستقیم |

| دانلود نسخه CODEX بازی Adams Venture Origins |

| سال انتشار : ۲۰۱۶ |

توضیحات بازی : آدام، کاراکتر ماجراجو و اصلی بازی Adams Venture Origins وارد سفری طولانی و مملو از رازهای پنهان شده است. او به ویرانه های باستانی سفر کرده است و قصد دارد رازها و نکات جالب آن را کشف و آشکار کند. در این مسیر باید با موانع دشواری روبرو شود و برای عبور از آن ها به مهارت خاصی نیاز دارد که شما باید این توانایی را به بازی تزریق کنید. اولین نسخه از بازی آدام، سال های گذشته عرضه شد و شرکت سازنده با بازسازی آن نسخه و ایجاد آیتم و مراحل مختلف به همراه تغییرات گسترده در گرافیک، یک بازی هیجان انگیز را برای گیمرها آماده کرده است. Adams Venture Origins در سبک ماجراجویی می باشد که توسط استودیو Vertigo Games طراحی شده است و کمپانی SOEDESCO Publishing آن را برای کامپیوتر منتشر کرده است، این بازی دارای گیم پلی و داستانی فوق العاده جذاب می باشد. پیشنهاد میکنیم این بازی زیبا را از دست ندهید…

» توجه: تمام نسخه‌های فشرده شده بازی‌ها در رزگیم دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

» راهنمای نصب بازی‌ها: ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال نمایید. سپس به اکسترکت نمودن پارت ها بپردازید. پس از نصب بازی، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید که فایل اجرایی بازی را توسط فایروال خود حتما بلاک نموده تا از دسترسی بازی به اینترنت جلوگیری شود. و یا می توانید قبل از اجرای بازی اینترنت خود را قطع نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند. تیم پاکت گیمز امیدوار است از این بازی فوق العاده زیبا نهایت لذت را ببرید.
»توجه : همچنین راهنمای کاملی جهت نصب انواع بازی‌ها و نسخه های کم‌حجم شده [BLACKBOX , KAOS و …] و همچنین راهنمای کامل انواع ارور ها و نرم افزار های لازم برای نصب و اجرای بازی ها تهیه شده است. توجه به این نکته ضروری است که برای اجرای فایل Setup نصب بازی، شما باید پیش نیاز Net Framework 4.5 به بالا را داشته باشید. .

» حداقل سیستم مورد نیاز:

OS: Windows 7, 64-bit
Processor: I5
Memory: 2 GB RAM
Graphics: GTX 745
DirectX: Version 11
Storage: 5 GB available space

» سیستم پیشنهادی:

OS: Windows 7, 64-bit
Processor: I5
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GTX 750 Ti
DirectX: Version 11
Storage: 5 GB available space

» پسورد فایل: www.pocketgames.ir

» حجم تقریبی: 2.44 GB

نام
ایران تم