close
نازچت
دانلودبازی استراتژیکی,دانلودبازی ارکان اپدیت,دانلودبازی,دانلودبازی کم حجم,دانلودبازی استراتژیک, بازی Pillars of Eternity, دانلود بازی Pillars of Eternity, دانلود بازی Pillars of Eternity با حجم کم, دانلود بازی Pillars of Eternity برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Pillars of Eternity برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Pillars of Eternity, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Pillars of Eternity, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Pillars of Eternity, دانلود نسخه فشرده بازی Pillars of Eternity با حجم کم, دانلودPillars of Eternity
یکشنبه 30 مهر 1396
دانلودبازی استراتژیکی,دانلودبازی ارکان اپدیت,دانلودبازی,دانلودبازی کم حجم,دانلودبازی استراتژیک, بازی Pillars of Eternity, دانلود بازی Pillars of Eternity, دانلود بازی Pillars of Eternity با حجم کم, دانلود بازی Pillars of Eternity برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Pillars of Eternity برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Pillars of Eternity, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Pillars of Eternity, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Pillars of Eternity, دانلود نسخه فشرده بازی Pillars of Eternity با حجم کم, دانلودPillars of Eternity

ارکان ابدیت – Pillars of Eternity
  • تعداد بازدید : 245
  • ارکان ابدیت – Pillars of Eternity PC Game

    | دانلود بازی ارکان ابدیت – Pillars of Eternity برای کامپیوتر با لینک مستقیم |

    | دانلود نسخه PROPHET بازی Pillars of Eternity |

    توضیحات بازی : بازی کامپیوتر Pillars of Eternity یکی از بازی های سبک نقش آفرینی است که توسط Obsidian Entertainment طراحی و ساخته شده و به تازگی توسط کمپانی Paradox Interactive برای پلتفرم PC به بازار عرضه شده است . خود را برای ماجراجویی در جهانی که حق انتخاب و رقم زدن سرنوشت به شما داده شده است , آماده کنید . باز آفرینی حس عمیق اکتشاف ، لذت از یک ماجراجویی ضربان دار و هیجان نبرد در کنار یاران در سراسر قلمرو فانتزی و سفر به اعماق سیاه چاله ها و مبارزه با هیولا و جستجوی گنجینه های از دست رفته و پی بردن به اسرار باستان تنها بخشی از وظایف شماست . اولین قدم و مهمترین آن , جمع کردن افراد گروه است , افرادی که هرکدام دارای توانایی و ویژگی های منحصر به فردی هستند . امکان بازی به عنوان یکی از شش نژاد Human, Aumaua, Dwarf, Elf, Godlike و Orlan , استفاده از پنج مهارت هسته برای غلبه بر هر وضعیت مانند مخفیکاری ، حرکت با سرعت زیاد ، Lore ، مکانیک و بقا , سفارشی سازی شخصیت , ساخت یک شخصیت جدید به عنوان یکی از یازده کلاس مانند بربرها ، خواننده ، رمزنگار ، کاهن ، جنگنده ، راهب ، پولادین ، کشیش ، تکاور ، سرکش و جادوگر , کاوش در جهان غنی و متنوع و روایت یک داستان جذاب تنها بخشی از ویژگی های منحصر به فرد بازی است .

    » توجه:  تمام نسخه‌های فشرده شده بازی‌ها در رزگیم دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

    » راهنمای نصب بازی‌ها: ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال نمایید. سپس به اکسترکت نمودن پارت ها بپردازید. پس از نصب بازی، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید که فایل اجرایی بازی را توسط فایروال خود حتما بلاک نموده تا از دسترسی بازی به اینترنت جلوگیری شود. و یا می توانید قبل از اجرای بازی اینترنت خود را قطع نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند. تیم پاکت گیمز امیدوار است از این بازی فوق العاده زیبا نهایت لذت را ببرید.
    »توجه : همچنین راهنمای کاملی جهت نصب انواع بازی‌ها و نسخه های کم‌حجم شده [BLACKBOX , KAOS و …] و همچنین راهنمای کامل انواع ارور ها و نرم افزار های لازم برای نصب و اجرای بازی ها تهیه شده است. توجه به این نکته ضروری است که برای اجرای فایل Setup نصب بازی، شما باید پیش نیاز Net Framework 4.5 به بالا را داشته باشید. .

    » حداقل سیستم مورد نیاز:

    OS: Windows Vista 64-bit or newer

    Processor: Intel Core i3-2100T @ 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73

    Memory: 4 GB RAM

    Graphics: ATI Radeon HD 4850 or NVIDIA GeForce 9600 GT

    Hard Drive: 14 GB available space

    Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

    سیستم پیشنهادی :

    OS: Windows Vista 64-bit or newer

    Processor: Intel Core i5-2400 @ 3.10 GHz / AMD Phenom II X6 1100T

    Memory: 8 GB RAM

    Graphics: Radeon HD 7700 or NVIDIA GeForce GTX 570

    Hard Drive: 14 GB available space

    Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

    » پسورد فایل: www.pocketgames.ir

    » حجم تقریبی: 6.65 GB