close
نازچت
دانلودبازی ون هلسینگ,دانلودبازی اکشن,دانلودبازی,دانلودبازی ماجرایی,دانلودبازی فیلم ون هلسینگ, بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود بازی جدید ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing با حجم کم, دانلود کرک راهنمای نصب بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود نسخه فشرده بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing با
یکشنبه 30 مهر 1396
دانلودبازی ون هلسینگ,دانلودبازی اکشن,دانلودبازی,دانلودبازی ماجرایی,دانلودبازی فیلم ون هلسینگ, بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود بازی جدید ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing با حجم کم, دانلود کرک راهنمای نصب بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing, دانلود نسخه فشرده بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ - The Incredible Adventures of Van Helsing با

ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ – The Incredible Adventures of Van Helsing
  • تعداد بازدید : 150
  • ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ – The Incredible Adventures of Van Helsing PC Game

    | دانلود بازی ماجراهای شگفت انگیز ون هلسینگ – The Incredible Adventures of Van Helsing برای کامپیوتر با لینک مستقیم |

    | دانلود نسخه BlackBox بازی The Incredible Adventures of Van Helsing |

    توضیحات بازی : اگر با موجودات افسانه ای مانند گرگ نماها، خون آشام ها، ارواح و… آشنایی داشته باشید، حتماً شکارچی قدیمی این موجودات که آبراهام ون هلسینگ (Abraham Van Helsing) نام دارد را نیز می شناسید. برای او مبارزه با دراکولا یا یک گرگ نما تفاوتی ندارد. ون هلسینگ دارای قدرت ها و تجهیزات منحصر به فردی است که همیشه به او در این مبارزات کمک می کنند. استودیوی NeocoreGames مدتی است که در حال ساخت بازی ای بر اساس این شخصیت است. The Incredible Adventures of Van Helsing یک بازی Hack and Slash مانند God of War یا Castlevania نیست، بلکه یک عنوان نقش آفرینی به سبک Diablo و Torchlight است. بخش داستانی بازی دارای ۳ بخش مختلف است که بازیکنان بین آن ها در گردش خواهند بود و شهرها، ساختمان ها و مأموریت های گوناگونی را پشت سر خواهند گذاشت. در این بین، باید با موجودات بسیار قدرتمندی مبارزه کنید که برای پیروزی بر آن ها باید کارهای زیادی انجام دهید تا بسیار قوی شوید. هر چقدر که دشمنان را از بین ببرید، Level Up خواهید شد و به نیروهای فراوانی دسترسی پیدا می کنید. سیستم ارتقاء قدرت ها به صورت درختی است و شما می توانید هر کدام را که دوست دارید، برای شخصیت خود انتخاب کنید. هر بار که کسی را می کشید، آیتم هایی را بدست می آورید که می توانید آن ها را در زمان مبارزه ها فعال کنید.

    یکی از آن ها گلوله های نقره ای هستند که برای کشتن گرگ نماها بسیار به کار می آیند. داستان بازی در سرزمینی به نام Borgovia رخ می دهد و ون هلسینگ به همراه یک روح که کاتالینا (Katalina) نام دارد از راه می رسد. کاتالینا تنها یک همراه معمولی نیست و می تواند در زمان مبارزه ها تأثیرگذار باشد و به نوعی نقش حیوان خانگی را دارد. می تواند از دور به دشمنان حمله کند و همچنین می تواند نقش یک پشتیبان را داشته باشد، اما شما می توانید قدرت هایش را شخصی سازی و حتی او را Level Up کنید. به تازگی برخی از بازیکنان توانسته اند که قسمت کوچکی از بخش اول TIAoVH را تجربه کنند که خیلی ها را نا امید کرد. در این قسمت باید با گروهی از گرگ ها و دزدان مبارزه می کردید و پس از مدتی نیز Droveها به آن ها اضافه می شدند.

    محیط های بازی چندان پرجزئیات نیستند و خشک به نظر می رسند و موجودات افسانه ای نیز چندان دلچسب به نظر نمی رسند. شما در طول بازی از کنار روستایی ها عبور می کنید و به آن ها کمک خواهید کرد. در اولین شهری که به آن می رسید، مأموریت پیدا می کنید که با یک گرگ نما مبارزه کنید و از مردم آن شهر دفاع کنید. محیط ها در این قسمت خیلی جالب به صورت Supernatural طراحی شده بودند. بعد از اینکه توانستید گرگ نمای تا دندان مسلح را از بین ببرید، به دنیای رویاها که The Ink نام دارد، خواهید رفت. در آنجا باید چیزی را نابود کنید که این هیولاها را به سرزمین های مختلف می فرستد. با به نمایش این قسمت، دموی قابل بازی این عنوان به پایان رسید، اما به نظر می رسد که TIAoVH یک بازی جالب توجه در سبک نقش آفرینی باشد. سازندگان گفته اند که اطلاعات بیشتری از این بازی منتشر می کنند، پس باید منتظر نمایش های دیگری از آن باشیم.

    » توجه:  تمام نسخه‌های فشرده شده بازی‌ها در رزگیم دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

    » راهنمای نصب بازی‌ها: ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال نمایید. سپس به اکسترکت نمودن پارت ها بپردازید. پس از نصب بازی، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید که فایل اجرایی بازی را توسط فایروال خود حتما بلاک نموده تا از دسترسی بازی به اینترنت جلوگیری شود. و یا می توانید قبل از اجرای بازی اینترنت خود را قطع نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند. تیم پاکت گیمز امیدوار است از این بازی فوق العاده زیبا نهایت لذت را ببرید.
    »توجه : همچنین راهنمای کاملی جهت نصب انواع بازی‌ها و نسخه های کم‌حجم شده [BLACKBOX , KAOS و …] و همچنین راهنمای کامل انواع ارور ها و نرم افزار های لازم برای نصب و اجرای بازی ها تهیه شده است. توجه به این نکته ضروری است که برای اجرای فایل Setup نصب بازی، شما باید پیش نیاز Net Framework 4.5 به بالا را داشته باشید. .

    » حداقل سیستم مورد نیاز:

    OS:Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8

    Processor:Dual Core CPU 2.0 GHz

    Memory:1 GB RAM

    Graphics:Nvidia 8800 GT, Intel HD4000 or AMD HD3850

    DirectX®:9.0c

    Hard Drive:20 GB HD space

    Sound:DirectX 9.0c compatible sound card

    سیستم پیشنهادی :

    OS:Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8

    Processor:Quad Core CPU 2.0 GHz

    Memory:2 GB RAM

    Graphics:Nvidia 275 GTX or AMD HD5770

    DirectX®:9.0c

    Hard Drive:20 GB HD space

    Sound:DirectX 9.0c compatible sound card

    » پسورد فایل: www.pocketgames.ir

    » حجم تقریبی: ۴٫۷۹ GB

    # بنا به دستور ستاد مصادیق محتوای مجرمانه لینک های بازی حذف شد #