سه شنبه 30 آبان 1396
دانلودبازی سوارکاران آخرالزمان,دانلودبازی آخرالزمان,دانلودبازی,دانلودبازی کم حجم, بازی Darksiders, دانلود بازی Darksiders, دانلود بازی Darksiders با حجم کم, دانلود بازی Darksiders برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Darksiders برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Darksiders, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Darksiders, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Darksiders, دانلود نسخه فشرده بازی Darksiders با حجم کم, دانلودDarksiders

سوارکاران آخرالزمان ۱ – Darksiders
  • تعداد بازدید : 329
  • سوارکاران آخرالزمان ۱ – Darksiders PC Game

    | دانلود بازی سوارکاران آخرالزمان ۱ – Darksiders برای کامپیوتر با لینک مستقیم |

    | دانلود نسخه Reloaded بازی Darksiders |

    توضیحات بازی : آخرالزمان موضوعی است که در این چند سال اخیر فراوان در فیلمها و بازیها دیده و شنیده ایم، هر یک از آثار این رخداد را به شکلی دیگر بازگو میکنند ولی در کل هسته همه آنها یکی است نابودی نوع بشر، Darksiders نیز دنباله روی این جریان است و سعی میکند این موضوع را به سبک خودش بازسازی کند. بازی داستان دیگری است برگرفته از آموزه های انجیل در مورد وقوع آخرالزمان ولی در این داستان همه چیز آنطور که باید پیش نمیرود، عقیده ای وجود دارد که تقلید از یک بازی کار درستی نیست و به موفقیت حاصل نمیشود ولی Darksiders با ورود خود این عقیده را تا مرز نابودی کشاند. در واقع حالا باید بگوییم تقلید یا بهتر است بگوییم الهام اگر درست و اصولی باشد بسیار شایسته است. فکر نمیکنم کسی مخالف این باشد که Darksiders در اکثر ابعاد از بازی God of War الهام گرفته است. این موضوع به روشنی برای همه مشخص است. گرچه خود God of War یک چیز جدید و ابتکاری نبود ولی ویژگیهایی داشت که برای اولین بار و فقط در کریتوس آنها را دیدیم. همین ویژگی ها بود که کریتوس را شخصیتی دست نیافتنی کرد و باعث شد Vigil Games بدون هیچ واهمه ای او را الگوی شخصیت خود قرار دهد و انصافا هم استادانه این کار را انجام دهد.

    داستان

    در روایات خرافی قدیم آمده است که خدایان برای تنبیه انسان چهار نیروی قهریه دارند که این چهار نیرو را در قالب چهار سوار به سوی زمین گسیل می کنند تا عذاب هایشان را بر آدمی نازل کنند. نام آن ها چهار سوار قیامت (Apocalypse) است که هر کدام به نام های "جنگ"، "بلا"، "قحطی" و "مرگ" مشهور هستند. آن ها به هیچ وجه حق ندارند با هم به زمین حمله کنند و هر کدام بنا به شرایط موجود و به اذن خدایان به زمین فرستاده می شوند. تنها زمانی که هر چهار نفر آن ها اجازه ورود به دنیای انسان ها را دارند، قیامت است. در Darksiders بازی حول مهور جنگ (War) می گردد. ناگهان بدون هیچ هماهنگی قبلی سپاهیان بهشت و جهنم برای نبردی سهمگین وارد زمین می شوند و شروع به قتل عام یکدیگر و مردم می کنند. War نیز به زمین فراخوانده می شود، اما چیزی نمی گذرد که متوجه موضوع عجیبی می شود. او بخش عمده قدرت خود را از دست داده است، هیچ یک از برادرهایش در صحنه حضور ندارند و از ظاهر وقایع بوی خیانت می آید. War باید برای کشف حقیقت خود را به سرمنشاء این اتفاقات یعنی نابود کننده (Destroyer) برساند و تعادل را بین سه عالم برقرار کند.

    گرافیک

    شاید نام مرد افسانه ای کتاب های کمیک جو مادوریرا (Joe Madureira) یا همان جو مد (Joe Mad) را شنیده باشید. او سال ها برای کمپانی هایی چون Marvel و Capcom طراحی شخصیت می کرد و یا شخصیت های از پیش خلق شده را به زیباترین حالت ممکن به سبک کمیک طراحی می کرد. از این رو در سراسر دنیا عاشقان و طرفداران بسیار زیادی آثار او را به دیوارهای اتاقشان نصب کرده اند. جو به قدری در کار خود پیشرفت کرد که به عنوان کارگردان و سرپرست طراحان هنری در پروژه Darksiders شرکت کرد. تمامی شخصیت ها و محیط هایی را که در بازی مشاهده می کنید، همگی زاییده ذهن این هنرمند توانا و خلاق هستند. بازی به لحاظ کیفیت بافت ها در سطح فوق العاده ای قرار ندارد، اما با توجه به تم فانتزی ای که در بازی جریان دارد کاملا قابل قبول است. رنگ بندی ها بسیار عالی و متنوع کار شده اند و در صحنه های جنگ از جلوه های بصری بسیار زیبایی استفاده شده است. نورپردازی بازی چندان حرفه ای کار نشده و در اکثر مناطق هیچگونه منبع نور مشخصی برای انعکاس سایه ها یافت نمی شود. برای فیزیک بازی از موتور Havoc استفاده شده و می توان گفت که اکثر اشیاء موجود در محیط با توجه به وسعت آن قابا تخریب هستند. در نسخه Xbox 360 این بازی با کمی افت فریم و برش صفحه هم مواجه هستیم که البته چندان خدشه ای به بازی وارد نمی کند.

    موسیقی/صداگذاری

    برای یک بازی اکشن آن هم با موضوعی اسطوره ای مسلما نیاز به موسیقی هیجان آور و حماسی داریم که برای رسیدن به این مهم کمپانی THQ از وجود دو آهنگساز زبده به نام های کریس والسکو (Cris Valesco) و مایک ریگان (Mike Reagan) بهره برده است. اولی در پروژه های God of War و Clive Barker’s Jericho و دومی در بازی های God of War و Conan آهنگسازی کرده اند. بدون شک موسیقی که آن ها برای Darksiders ساخته اند در نوع خود زیبا و تحسین برانگیز است، اما نکته منفی ای که در این مورد وجود دارد این است که این قطعات در اکثر بخش های بازی شنیده نمی شوند و بیشتر هنگام پخش دموها نمود می کنند. صداگذاری Darksiders بسیار حرفه ای انجام شده و یکی از قوی ترین نقاط قوت بازی به شمار می رود. در صحنه های نبرد از صداهای بسیار قدرتمند و تاثیرگذار برای برخورد سلاح ها و اشیا استفاده شده است که حرارت گیم پلی را دو چندان می کند. هر کدام از هیولاهایی که به شما حمله می کند نعره های مهیبی می کشند که به مهلک جلوه دادن موقعیت کمک بسزایی می کند. اما برای دوبلاژ این بازی از افراد خوش صدا و با تجربه ای چون آقای لیام اوبرین (Liam O’Brien) برای صحبت در نقش War استفاده شده است. او سابقه طولانی و درخشانی در صداپیشگی کارتون ها و بازی های کامپیوتری دارد. مثلا در Devil May Cry 4 او بجای شخصیت اصلی منفی بازی صحبت کرده بود. نفر بعدی اعجوبه ای به نام مارک همیل (Mark Hamill) است که حتما با صدای او در Batman: Arkham Asylum در نقش ژوکر آشنا هستید. او در Darksiders بجای Watcher صحبت می کند.

    گیم پلی

    شاید اصلی ترین هدف تیم سازنده تمرکز روی بخش گیم پلی بوده است، زیرا از آنجایی که این بازی در سبک Action طبقه بندی می شود، پس باید گیم پلی آن بهترین فاکتورش باشد. اینجاست که الگوهای از پیش تعیین شده به کمک آن ها می آیند و هر کدام الهام بخش قسمتی از گیم پلی می شوند. برای اکشن بازی از عناصر دو بازی God of War و The Legend of Zelda بهره برداری شده است. مثلا پس از وارد کردن ضربات پی در پی به دشمن، همانند God of War دکمه ای روی سر او ظاهر می شود که نشانگر تمام کردن کارش است و در پرتاب گلوله های آتشین از شیوه The Legend of Zelda استفاده شده است. اگر از بازیکنان کهنه کار باشید و بازی Legacy of Kain: Soul Reaver را تجربه کرده باشید، متوجه خواهید شد که بخش های معمایی بازی کاملا از روی آن الهام گرفته شده اند و در بخش پلتفرم برای آویزان شدن و حرکت کردن از در و دیوار Prince of Persia بهترین الگو بوده است. در کل از ترکیب المان های این عناوین معجون بسیار خوش طعمی به نام Darksiders پدید آمده است.

    » توجه:  تمام نسخه‌های فشرده شده بازی‌ها در رزگیم دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

    » راهنمای نصب بازی‌ها: ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال نمایید. سپس به اکسترکت نمودن پارت ها بپردازید. پس از نصب بازی، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید که فایل اجرایی بازی را توسط فایروال خود حتما بلاک نموده تا از دسترسی بازی به اینترنت جلوگیری شود. و یا می توانید قبل از اجرای بازی اینترنت خود را قطع نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند. تیم پاکت گیمز امیدوار است از این بازی فوق العاده زیبا نهایت لذت را ببرید.
    »توجه : همچنین راهنمای کاملی جهت نصب انواع بازی‌ها و نسخه های کم‌حجم شده [BLACKBOX , KAOS و …] و همچنین راهنمای کامل انواع ارور ها و نرم افزار های لازم برای نصب و اجرای بازی ها تهیه شده است. توجه به این نکته ضروری است که برای اجرای فایل Setup نصب بازی، شما باید پیش نیاز Net Framework 4.5 به بالا را داشته باشید. 

    » حداقل سیستم مورد نیاز:

    OS: Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7, DirectX 9.0c

    Processor: AMD Athlon 64 Processor 3800+ 2.4Ghz or better, Intel Pentium 4 530 3.0Ghz Processor or better

    Memory: 1GB XP, 2GB Vista / Windows 7

    Hard Disk Space: 12GB

    Video Card: NVIDIA (GeForce 8800/GeForce GT220) 256MB graphics card or better, ATI Radeon X1900 256MB graphics card or better ( must support pixel shader 3 )

    سیستم پیشنهادی :

    OS: Windows XP SP3, Vista SP1, Windows 7, DirectX 9.0c

    Processor: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13Ghz

    Memory: 2GB XP, 3GB Vista / Windows 7

    Hard Disk Space: 12GB

    Video Card: NVIDIA (GeForce GTS 240) 256MB graphics card or better, ATI Radeon HD3870 256MB graphics card or better ( must support pixel shader 3 )

    » پسورد فایل: www.pocketgames.ir

    » حجم تقریبی: 14.2 GB

    # DVD 1 #

    # DVD 2 #