close
نازچت
دانلود بازی شرک,بازی شرک,بازی شرک برای کامپیوتر,دانلود بازی,دانلود بازی کم حجم, بازی Shrek 2, دانلود بازی Shrek 2, دانلود بازی Shrek 2 با حجم کم, دانلود بازی Shrek 2 برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Shrek 2 برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Shrek 2, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Shrek 2, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Shrek 2, دانلود نسخه فشرده بازی Shrek 2 با حجم کم, دانلودShrek 2
پنجشنبه 27 مهر 1396
دانلود بازی شرک,بازی شرک,بازی شرک برای کامپیوتر,دانلود بازی,دانلود بازی کم حجم, بازی Shrek 2, دانلود بازی Shrek 2, دانلود بازی Shrek 2 با حجم کم, دانلود بازی Shrek 2 برای pc با سرعت بالا, دانلود بازی Shrek 2 برای کامپیوتر با لینک مستقیم, دانلود بازی جدید Shrek 2, دانلود کرک راهنمای نصب بازی Shrek 2, دانلود نسخه blackbox بلک باکس بازی Shrek 2, دانلود نسخه فشرده بازی Shrek 2 با حجم کم, دانلودShrek 2

شرک ۲ – Shrek 2 Team Action
  • تعداد بازدید : 409
  • شرک ۲ – Shrek 2 Team Action PC Game

    | دانلود بازی شرک ۲ – Shrek 2 Team Action برای کامپیوتر با لینک مستقیم |

    | دانلود نسخه کامل بازی Shrek 2 Team Action |

    توضیحات بازی : Shrek 2 Team Action نسخه دوم از بازی شرک در سبک ماجراجویی برای PC است و پس از موفقیت های به دست آمده انیمیشن آن در ۲۰۱۴ توسط Activision ساخته شده است. تمامی شخصیت های دوست داشتنی که در انیمیشن وجود داشت در این بازی نیز طراحی شده اند و به اتفاق هم عازم یک ماجراجویی بزرگی می شوید تا مشکلات و معما های به وجود آمده را رفع کنید و باری دیگر با صلح و آرامش در سرزمین زیبایتان به زندگی مشغول شوید. نحوه بازی Shrek 2 Team Action به این گونه است که چهار کاراکتر را به دلخواه انتخاب می کنید و سپس مرحله را آغاز می کنید. سه نفری که انتخاب می شوند، می تواند دوستانتان باشند که از طریق اینترنت با شما در ارتباط هستند یا می توانید اختیار همه آن ها را به تنهایی بر عهده بگیرید و هر کدام را در جای مناسب به کار ببرید.

    Princes Fiona, Donkey Puss in Boots و Lil’Red از جمله افرادی هستند که به جز خود شرک قابل انتخاب اند و هیچ یک از دشمنان نمی توانند در مقابل توانایی همدیگر آن ها مقاومت کنند. مکان ها و Location های Shrek 2 Team Action بیشتر در جنگل زیباییست که شرک قبلا در آن زندگی می کرد اما حالا بخشی از آن به دست دشمنان افتاده است و آرامش را از موجودات ساکن آن منطقه گرفته اند. در این بازی سعی شده است تا محیط های نسخه دوم انیمیشن شرک و حتی بیشتر از آن به طور کامل به تصویر کشیده شود. Billy Goat’s Gruff Bridge و the Spooky Forest دو محلی هستند که هیچ اثری از آن ها در کارتون دیده نمی شود ولی در بازی Shrek 2 Team Action وجود دارند و ماجراجویی در آن ها لذت دیگری به کاربر می بخشد. چون بازی چندین سال پیش طراحی شده است، گرافیک چندین ندارد ولی گیم پلی آن مناسب است.

    » توجه:  تمام نسخه‌های فشرده شده بازی‌ها در رزگیم دارای ۵% ریکاوری می باشد. این ویژگی باعث می شود تا مشکل در اکسترکت کردن فایل ها ، کاملا به صفر برسد. برای استفاده از این ویژگی ، اگر فایلی را دانلود کردید و با مشکل اکسترکت مواجه شدید (مانند خطای CRC یا Password) ، نرم افزار Winrar را اجرا نموده ، به محلی که فایل های فشرده را دانلود کرده اید مراجعه کنید ، و تمامی پارت ها را انتخاب کرده و گزینه Repair که در قسمت بالایی نرم افزار موجود هست را بزنید. سپس محلی مناسب برای ذخیره سازی آن ها انتخاب کنید. پس از اتمام کار ، به محلی که برای ذخیره سازی انتخاب کردید مراجعه نموده و با آن فایل ها به اکسترکت بپردازید.

    » راهنمای نصب بازی‌ها: ابتدا آنتی ویروس خود را غیرفعال نمایید. سپس به اکسترکت نمودن پارت ها بپردازید. پس از نصب بازی، تمامی فایل های موجود در پوشه Crack را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. دقت داشته باشید که فایل اجرایی بازی را توسط فایروال خود حتما بلاک نموده تا از دسترسی بازی به اینترنت جلوگیری شود. و یا می توانید قبل از اجرای بازی اینترنت خود را قطع نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند. تیم پاکت گیمز امیدوار است از این بازی فوق العاده زیبا نهایت لذت را ببرید.
    »توجه : همچنین راهنمای کاملی جهت نصب انواع بازی‌ها و نسخه های کم‌حجم شده [BLACKBOX , KAOS و …] و همچنین راهنمای کامل انواع ارور ها و نرم افزار های لازم برای نصب و اجرای بازی ها تهیه شده است. توجه به این نکته ضروری است که برای اجرای فایل Setup نصب بازی، شما باید پیش نیاز Net Framework 4.5 به بالا را داشته باشید. .

    » پسورد فایل: www.pocketgames.ir

    » حجم تقریبی: ۳۲۵ MB