سه شنبه 30 آبان 1396
 دانلود بازی Homefront The Revolution برای PC ,دانلود بازی اکشن,دانلود بازی,دانلود بازی کم حجم,دانلود بازی کامپیوتر,Homefront The Revolution , آموزش بازی Homefront The Revolution , تاریخ انتشار بازی Homefront The Revolution , توضیحات بازی Homefront The Revolution , دانلود بازی Homefront The Revolution , دانلود بازی Homefront The Revolution برای PC , دانلود بازی Homefront The Revolution برای کامپیوتر , رفع مشکلات بازی Homefront The Revolution , سیستم مورد نیاز بازی Homefront The Revolution , کرک بازی Homefront The Revolution , کرک جداگانه بازی Homefront The Revolution , مشکل در بازی Homefront The Revolution , نصب بازی

دانلود بازی Homefront The Revolution برای PC
  • تعداد بازدید : 505
  • دانلود بازی Homefront The Revolution برای PC

    دانلود بازی Homefront The Revolution برای PC

    | نسخه کرک شده بازی به همراه آموزش قرار گرفت… |

    بازی Homefront: The Revolution توسط کمپانی بزرگ Crytek و Deep Silver در سال 2016 ساخته و طراحی شده است و توسط شرکت Deep Silver برای پلتفرم های PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, Mac OS عرضه بازار شده است. بازی Homefront The Revolution از جدیدترین نسخه انجین قدرتمند CRYENGINE استفاده کرده و از تکنولوژی‌های گرافیکی بسیار جالبی مانند رندر مبتنی بر فیزیک و گودال‌های آب و باران پویا، پشتیبانی خواهد کرد. همچنین نسخه رایانه‌های شخصی این عنوان نیز دارای نرخ فریم نامحدود بوده و وضوح‌تصویر آن نیز محدودیتی نخواهد داشت. داستان HomeFront The Revolution یک انقلاب را با همه تلخی ها و شیرینی هایش به تصویر می کشد. انقلاب همیشه دردناک و شیرین است و این عنوان نیز به خوبی این موضوع را نشان می دهد. داستان این عنوان در یکی از شهر های آمریکا یعنی فیلادلفیا روایت می شود و ساخت داستان بازی به شکلی بوده است که در و دیوار شهر نیز آن را فریاد می زند. با این صحبت ها و این اطلاعات می توان اطمینان داشت که نسخه دوم سری HomeFront در بخش داستانی یک عنوان موفق و حتی بی نظیر خواهد بود. برای اطلاعات بیشتر از بازی Homefront The Revolution با پارسی دانلود همراه باشید.

    داستان بازی Homefront: The Revolution روایتی دردناک از یک انقلاب از زاویه دید مظلومان است. مظلومان در حقیقت همان مردم هستند که مدت هاست در آرزوی آزادی زندگی می کنند. دوران قدیم دیگر گذشته است. آن زمان هایی که آمریکا تمام دنیا را زیر سلطه خود داشت گذشت و هم اکنون یک کشور که از آمریکا زجر های زیادی کشیده بود آن را در دستان خود دارد. دقیقا ۲ سال از وقایع نسخه اول این سری گذشته است و هم اکنون آمریکا زیر سلطه ی سواره ها و پیاده نظام های کره شمالی به سر می برد. مردم شهر به دنبال آزادی از دست داده خود از هر چیزی می گذرند. دیگر دولت آمریکا نابود شده است. دیگر هیچ آمریکایی نمی تواند در دنیا قد علم کند اما مردم… مردم داستانی دیگر دارند و هم اکنون می خواهند انقلاب کنند. انقلابی که جرقه های آن به خوبی دیده می شود.
    در داستان این عنوان همه چیز حول موضوع انقلاب شکل گرفته است. در حقیقت مردم به ۲ گروه تقسیم می شوند: ۱- گروهی که در اوج فلاکت زندگی می کنند و میخواهند آزاد باشند و برای این انقلاب و این آزادی از هیچ تلاشی فروگذار نیستند. ۲- دسته دوم کسانی هستند که در گروه های مختلف با برنامه و با استفاده از انواع سلاح ها سعی در نابودی این حکومت دارند و قدم هایشان گام ها جلوتر از مردم عادی قرار دارد. همانطور که به نظر می رسد شخصیت اصلی این عنوان در یکی از این گروه ها فعالیت می کند. در حقیقت آن ها با یافتن و استفاده از اسلحه ها و بمب های مختلف که با دزدی از پایگاه های مختلف ارتش کره شمالی به دست آمده است دست به حمله های برنامه ریزی شده و کوتاه می کنند و سعی در آشفته کردن اوضاع داخلی و فراهم کردن شرایط انقلاب را دارند. نکته جالب در رابطه با ارتش کره شمالی در بازی است. این کشور به هیچ عنوان یک کشور ظالم معرفی نمی شود بلکه آن ها کشوری زجر کشیده و درد کشیده هستند که هم اکنون پس از سال ها می خواهند انتقام بگیرند. اما مردم آمریکا نیز فرقی با بقیه مردم جهان ندارند و یک چیز می خواهند: آزادی… کارگردان قبلی این عنوان در این رابطه این گونه سخن می گفت:
    داستان بازی در اوج تکنولوژی و در زمانی بسیار جلوتر از حال حاضر رخ می دهد. در این دنیا حق به حق دار رسیده است. در حقیقت تمام کشور های مورد ظلم واقع شده مانند کره شمالی در حال گرفتن انتقام خود هستند. هدف ما به جلوه آوردن این داستان های حقیقی زندگی بوده و هست. به طوری که بازیباز درک کند که در این دنیا صرفا یک طرف مظلوم و یک طرف ظالم نیست. بلکه دنیا همواره به دست افراد مختلف و نادرستی اداره می شود و این افراد باعث نابودی کشور خود و مکان های دیگر دنیا می شوند. ما سعی کردیم همواره بازیکن خودش در رابطه با داستان بازی قضاوت کند و خوب و بد را از یکدیگر جدا سازد.

    یکی دیگر از بخش های مهم در گیم پلی این عنوان حضور بازیباز به عنوان یک مغز متفکر است. بازیکن باید برای هر بخشی و هر کاری برنامه ای داشته باشد تا بتواند در آن کار موفق باشد و به مقصود خود برسد. در حقیقت شما برای انجام هر مرحله ای و هر کاری در بازی انتخاب های مختلف دارید. انتخاب هایی که صرفا به فشردن دکمه ها خلاصه نمی شوند و این سبک بازی کردن شماست که آن ها را می سازد. شما دقیقا به مانند یک فرمانده حرفه ای جنگ باید در برابر دشمنان ایستادگی کنید و آن ها را از بین ببرید. آن ها بسیار قدرتمند تر از شما هستند و شما از نظر تعداد و تجهیزات بسیار کمتر از آن ها خواهید بود اما این نقشه ریزی و برنامه های شماست که می تواند باعث پیروزیتان گردد. در بازی لزومی به پیروزی یا مرگ در یک مرحله نیست و شما در صورت شکست می توانید عقب نشینی کنید! این موضوع باعث می شود که شما برای هر بخش بازی برنامه ای ویژه داشته باشید و همواره تصمیمات مختلف خود در رابطه با نحوه حمله و دفاع و … را گرفته باشید.  در پایان باید گفت که عنوان HomeFront The Revolution عنوانی بسیار بزرگ و جذاب به نظر می رسد که باید ساعت ها بر سر آن نشست و آن را تجربه کرد. عنوانی که با نمایش های خود چشمان بسیاری را خیره کرده است و از میراث های بزرگ THQ به شمار می رود. این عنوان زیر دست و پای بحران های مالی و نابودی شرکت ها و … و … ضربات زیادی دید اما هنوز هم پر قدرت در راه خود حرکت می کند. باید امیدوار بود که این عنوان با همین عظمت به پایان برسد و در اوج نمایش خود را اجرا کند. چرا که این انقلاب دیدنی است و این مبارزه برای آزادی ارزشی بسیار دارد…

    00

    0

    حداقل سیستم مورد نیاز :

    OS: Windows 7/8/10 all x64

    Processor: Intel Core i5-4570T (2.9 GHz) or equivalent or AMD FX-6100 (3.3 GHz) or equivalent

    Memory: 6144 MB RAM

    Graphics: GeForce GTX 560 TI (1024 MB) or equivalent or Radeon R7 260X (2048 MB) or equivalent

    Storage: 38 GB available space

    سیستم پیشنهادی :

    OS: Windows 7/8/10 all x64

    Processor: Intel Core i5-2500K (3.3 GHz) or equivalent or AMD FX-8320 (3.5 GHz) or equivalent

    Memory: 8192 MB RAM

    Graphics: GeForce GTX 760 (2048 MB) or equivalent or Radeon HD 7870 (2048 MB) or equivalent

    Storage: 38 GB available space

    Homefront The Revolution is an open-world first person shooter where you must lead the Resistance movement in guerrilla warfare against a superior military force.A living, breathing, open world responds to your actions – you and your Resistance Cell can inspire a rebellion on the streets and turn Occupation into Revolution, as oppressed civilians take up the fight.But your enemy has the advantage – superior technology, firepower, heavy armour and air support. You must learn the art of guerrilla warfare – ambush, sabotage, infiltration, deception – and fight a running battle through the war-ravaged suburbs of Philadelphia.And the single player campaign is just the start – in Co-Op you and your friends can form your own Resistance Cell and become renowned as Heroes of the Revolution.

    Installation Instructions :

    1. Start DLauncher.exe

    2. Login to your account.

    3. Wait the game to be patched.

    4. Start DLauncher.exe again.

    5. Login.

    6. Enjoy.

    مشخصـات

      گزارش نسخه جدید
    • حجم : 36.1 گیگابایت
    • فرمت : EXE
    • نسخه : VOKSI
    • ورژن : v1.06
    • شرکت سازنده : Crytek و Deep Silver
    • منبع : پارسی دانلود

    لینک هـای دانـلود

    رمز فایل: www.par30dl.com