پنجشنبه 02 آذر 1396
ایکس باکس وان,بخش دهم,دارک سولز 3, راهنماX,راهنمای دارک سولز 3,راهنمای قدم به قدم, راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش چهارم: Yuria of Londor , رزگیم, شخصیت های مختلف دارک سولز 3, فرام سافتور,مقالات اختصاصی رزگیم, مقالات رزگیم, میازاکی, پلی استیشن 4,پی سی,Dark Souls,Dark Souls 3, From Software,rozgame walkthrough,Mother of Rebirth, PCX, PS4X,walkthroughX,xbox one,

راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش یازدهم: Hawkwood
  • تعداد بازدید : 276
  • راهنمای قدم به قدم خط داستانی شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 | بخش یازدهم: Hawkwood (اختصاصی گیمفا)

    دنیای سری عناوین Souls، دنیاییست بسیار پیچیده و البته در اکثر موارد، مرتبط یه هم. انواع و اقسام رمز و رازهای محتلف در تک تک گوشه و کنار این عناوین وجود دارند و بسیاری از کسانی که این بازی ها را حتی چند بار نیز به پایان می رسانند حتی متوجه نمی شوند که چنین رازهایی وجود داشته است زیرا پیشروی در این رازها و کشف آن ها نیازمند انجام کارهایی خاص در زمان های خاص است که خیلی از ما اصلا نمی دانیم که باید آن ها را انجام دهیم. یکی از مهمترین این رمز و رازها مربوط به شخصیت های مختلفی است که در دنیای این عناوین می بینیم و هر کدام برای خود یک دنیا پیچیدگی هستند و خیلی از آن ها یک خط داستانی کامل دارند که حتی در برخی موارد انجام یکی از آن خطوط داستانی منجر به شکست در خط داستانی شخصیت دیگر می شود و برای این که بتوانید همه را انجام دهید بایستی چندین بار بازی را به اتمام برسانید.

    در نسخه سوم Dark Souls نیز همین مسئله کاملا مشهود است و بازی پر است از انواع و اقسام شخصیت های مختلف با رفتار مختلف و عقایدی که بسیار با دیگران متفاوت است و البته یک خط داستانی که در مورد برخی شخصیت ها بسیار کوتاه و در مورد برخی، مانند همین شخصیتی که در این مطلب برای شما در نظر گرفته ایم طولانی تر است. هر کدام از آنها خواسته هایی از شما دارند و باید آنها را در روندی درست و در زمانی درست انجام دهید تا در خط داستانی آنها پیش بروید و نهایتا آنها را تبدیل به یک دوست برای خود نمایید که می توانید در باس فایت های بسیاری به کمک شما بیایند و یا برعکس، دشمن شما شوند و با دیدن شما حمله کنند و مجبور شوید آنها را بکشید.

    hawkwood

    Hawkwood یک فراری از Farron’s Undead Legion و همچنین از وظایف خود به عنوان Unkindled است

    روابط شخصیت ها با شما و ارتباط خط داستانی آنها با یکدیگر در Dark Souls 3 بسیار جالب و به هم پیوسته است و بدون اطلاع و آگاهی دقیق در روند داستانی آن ها و اطلاع از رابطه آن ها را یکدیگر، نمی توانید تمام آن ها را به درستی پیش ببرید، لذا در این موارد وحود یک راهنما بسیار کارامد است. راهنماهای بیشماری در سراسر اینترنت برای این عنوان وحود دارد اما نکته اصلی اینجاست که این راهنماها به زبان فارسی نیستند و در واقع راهنمای خاصی به زبان فارسی وجود ندارد (یا اگر هست شاید ویدئویی باشد که تماشای آن برای برخی مقدور نباشد) مخصوصا در مورد عنوان Dark Souls 3 که یک بازی جدید است. بنابراین تصمیم گرفتم تا با توحه به شناخت و تسلط کاملی که از این عنوان دارم و ترجمه مطالب و راهنماهای خارجی، یک راهنمای قدم به قدم فارسی در مورد تمامی شخصیت های موحود در Dark Souls 3 برای شما عزیزان آماده کنم تا کاملا با خط داستانی هر یک و آیتم هایی که می توانید از آنها بگیرید و… آشنا شوید و بتوانبد با آگاهی بیشتری این عنوان را انجام دهید. لازم به ذکر است که این مطالب از ان جهت اختصاصی گبمفا هستند که مانند آنها به زبان فارسی وجود ندارد وگرنه قطعا بخش های زیادی از این مطالب با توجه به اطلاعات و نوشته های انگلیسی و راهنماهای این بازی نوشته و ترجمه شده اند، اما در ایران این راهنمای فارسی خط داستانی شخصیت های مختلف بازی برای اولین بار تاکنون توسط گیمفا انجام شده است.

    انشالله قصد دارم تا بعد از پایان این مقالات راهنما در مورد شخصیت ها، یک راهنمای فارسی از پیشروی در بازی نیز برای شما آماده کنم تا تمام دیوارهای مخفی و آیتم های مهم و موارد پنهان در بازی را کاملا بشناسید. امیدوارم که این روند مورد رضایت و توجه شما عزیزان قرار بگیرد و این مقالات راهنما بتوانند گاهی به کمک شما بیایند. امیدوار هستم که این مقالات راهنمای Dark Souls 3 که برای اولین بار توسط گیمفا به زبان فارسی تهیه می شود مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. امروز با یازدهمین قسمت از سری مقالات راهنمای قدم به قدم ارتباط با شخصیت های مختلف در Dark Souls 3 در خدمت شما عزیزان خواهیم بود که اختصاص به شخصیت Hawkwood دارد.

    maxresdefault-1

    بعد از شکست باس های Curse-Rotted Greatwood یا Crystal Sage، اگر با Hawkwood صحبت کنید به شما Heavy Gem می دهد. بعد از شکست باس Abyss Watchers نیز اگر با وی صحبت کنید به شما Farron Ring را می دهد.

    Hawkwood یکی از شخصیت های غیر قابل بازی در Dark Souls 3 است. او یک فراری از Farron’s Undead Legion و همچنین از وظایف خود به عنوان Unkindled است و همواره قدرت اژدهایان را تحسین می کند. مانند همیشه در ابتدا با بیان نکاتی در مورد این شخصیت، توضیحات مربوط به وی را ادامه می دهیم.

    • Hawkwood به بازیباز gesture (حالت) “Collapse” را یاد می دهد.
    • وی در دو منطقه ذیل می تواند احضار شود:
    1. در منطقه Consumed King’s Garden در محلی که درست قبل از مه باس مبارزه با Oceiros دو شوالیه حضور دارند. بعد از پریدن به داخل قسمتی که Hollow cleric در آن حضور دارد به سمت چپ بپیچید و به سوی باغ مرکزی بروید تا علامت احضار Hawkwood را بیابید. (اگر قبلا خط داستانی وی را تمام کرده باشید و یا او را کشته باشید، مطابق انتظار، دیگر علامت احضار او را نمی بینید).
    2. در منطقه Archdragon Peak درست بیرون محل بونفایر Great Belfry. بعد از این که در بونفایر ظاهر شدید به سمت چپ بروید و علامت احضار Hawkwood را نزدیک دیوار خواهید یافت. او به شما کمک می کند تا به altar در بالای peak برسید. بعد از این که رسیدید، وی از حالت Path of the Dragon استفاده می کند و سپس ناپدید می شود و احتمالا Twinkling Dragon Head Stone را به دست می آورد. دقت کنید که اگر بخواهید باس فایت Nameless King را با به صدا در آوردن زنگ فعال کنید، Hawkwood با استفاده از Black Separation Crystal آن جا را ترک می کند.
    ۳۰۳۸۲۱۹-screenshot2016-03-31at2-58-34pm

    Hawkwood از لباس Undead Legion Armor که یکی از جذاب ترین زره های بازی است. البته وی از کلاه Chain Helm استفاده می کند نه کلاه مربوط به این لباس که در تصویر می بینید.

    • قبل از جدا شدن، Hawkwood از شمشیر Bastard Sword استفاده می کند یا به صورت دو دستی و یا به حالت یک دستی با سپر. اما بعد از جدایی، وی سپر خود را در Firelink Shrine می گذارد و از شمشیر Farron Greatsword استفاده می کند.
    • بعد از شکست باس های Curse-Rotted Greatwood یا Crystal Sage، اگر با Hawkwood صحبت کنید به شما Heavy Gem می دهد.
    • بعد از شکست باس Abyss Watchers، اگر با Hawkwood صحبت کنید به شما Farron Ring می دهد.
    • در مبارزه نهایی با او برای به دست آوردن Twinkling Dragon Stones، وی ۶ عدد Estus Flask دارد.
    • Hawkwood از لباس Undead Legion Armor که یکی از جذاب ترین زره های بازی است به همراه کلاه Chain Helm استفاده می کند.
    • برای کشتن Hawkwood در مبارزه نهایی که اتفاقا حریف سرسختی نیز هست یک راه بسیار آسان وجود دارد. وی به هیچ وجه از اتاق Abyss Watchers خارج نمی شود و شما می توانید به راحتی بیرون از در اتاق بایستید و پشت سر هم او را با تیرکمان و گلوله هدشات کنید یا با جادو به وی ضربه بزنید.  تا زمانی که به وی ضربه می زنید او به طور مداوم به سمت شما در انتهاب خروجی اتاق می دود و وقتی شما کاملا از در خارج می شوید آرام آرام به عقب می رود.
    dark_souls_3_defeating_hawkwood_-1152x648

    Hawkwood را در منطقه مبارزه با Abyss Watchers ملاقات کرده و با او بر سر دیگر “سنگ اژدها” دوئل کنید. اگر او شما را بکشد آن را از شما می گیرد و اگر شما او را بکشید Twinkling Dragon Head Stone را به دست می آورید.

    محل قرارگیری و خط داستانی Hawkwood:

    در ابتدا شما Hawkwood را در نزدیک بونفایر  Firelink Shrine روی پله ها می بینید اما گاهی نیز وی بیرون از ساختمان در سمت چپ خروجی کنار قبری که یک شمشیر در آن فرو رفته است. وی بعد از این که باس های مختلف را شکست می دهید و با وی حرف می زنید آیتم هایی را به شما می دهد.

    بعد از این که باس های Abyss Watchers, Curse-Rotted Greatwood, Deacons of the Deep و the Crystal Sage را شکست دادید، Hawkwood منطقه Firelink Shrine را ترک می کند و سپر خود را نزد آهنگر Andre می گذارد تا به شما بدهد.

    اگر بعد از به دست آوردن Twinkling Dragon Torso Stone با آهنگر Andre صحبت کنید، وی پیامی از Hawkwood را به شما می دهد که از شما درخواست یک دوئل را کرده است.

    وی را در منطقه مبارزه با Abyss Watchers ملاقات کرده و با او بر سر دیگر “سنگ اژدها” دوئل کنید. اگر او شما را بکشد آن را از شما می گیرد و اگر شما او را بکشید Twinkling Dragon Head Stone را به دست می آورید. اگر او شما را بکشد و سنگ شما را بگیرد می توانید بار دیگر با کشتن او، سنگ را پس بگیرید. البته در این دفعات وی ۷ عدد  Estus Flask در اختیار دارد.