close
چت روم
Ashbourne , آموزش بازی Ashbourne , بازی Ashbourne , دانلود بازی کامپیوتر , کرک جداگانه بازی Ashbourne

دانلود بازی کامپیوتر Ashbourne

Ashbourne

Ashbourne-PLAZA

بازی Ashbourne یک بازی به سبک ماجراجویی و نقش آفرینی در قرون وسطا است که توسط کمپانی Endemic Interactive ساخته و منتشر شده است.بازی Ashbourne یک بازی داستان محور و تاریخی است شما در این بازی در نقش شوالیه ای به نام Alexander Marshal در امپراتوری Endewyn  هستید شما در این بازی مبارزه ی خود را برای دفاع از مهین و مردمان خود آغاز کرده اید و تمامی خطرات این راه را پذیرفته اید. در این بازی شما رهبری جنگ را نیز در برخی از قسمت های بازی بر عهده دارید و تمامی تلاش خود را باید به کار ببرید تا در این جنگ به کشور خود در این نبرد کمک کنید.

بازی به صورت سوم شخص و جهان باز است و از ماموریت های اصلی و فرعی تشکیل شده که در بخش ماموریت های اصلی شما داستان بازی و سرانجام این نبرد را دنبال خواهید کرد.بازی در مبارزات از مکانیک جدیدی بهره برده است که به شما این امکان را می دهد با هر اسلحه ای استایل های بسیار متنوعی را برای مبارزه ی خود انتخاب کنید.در Ashbourne سعی شده تمام دنیای بازی شبیه به دنیای زمان قرن 15 ام  میلادی شود همه چیز از آب و هوا و نورپردازی گرفته تا رفتار ها و کار های مردم و هوش مصنوعی شبیه به واقعیت شده است.همانند سایر بازی های نقش آفرینی این بازی هم از سیستم انتخاب دیالوگ بهره می برد که باعث می شود شما خود تصمیم بگیرید که می خواهید چه شخصیتی در بازی داشته باشد هر تصمیم شما مستقیما در سرنوشت داستان بازی تاثیر خواهد داشت.سیستم مبادله کالا و خرید و فروش آیتم نیز در بازی وجود دارد.گرافیک در حد مطلوبی است هر چند هنوز بسیار جای کار دارد و نسبت به بازی های هم نسل خود در سطح پایین تری قرار دارد اما گیم پلی جذاب آن باعث شده که مسئله گرافیک کمتر به چشم بیاید داستان به اندازه ی کافی پیچیدگی دارد که شما را درگیر کند و در هر تصمیم شما را وا دارد که به عواقب آن فکر کنید. نکته ی قوت بازی دنیای آن است که از همان ابتدا شما را مبهوت می کند بر روی تک تک جزئیات بسیار کار شده است تمامی اجزای محیط و رفتار مردم ها بیشتر شباهت را به دوران قرون وسطا دارد.تنوع اسلحه در بازی زیاد است و از همه مهم تر سیستم مبارزه با هر اسلحه است،هر اسلحه سیستم مبارزه ای متفاوت . منحصر به فردی دارد. شما در بازی می توانید اسب بخرید و مسیر های خود را سریع تر طی کنید بخش اسب سواری نیز از بخش های جذاب بازی است که باعث می شود گشتن دنیای بزرگ بازی برای شما راحت تر باشد.در کل این بازی را می توان خوش ساخت دانست هرچند نسبت به سایر رقبای خود در این سبک هنوز جای کار دارد اما این استودیو نشان داد در ساخت چنین بازی هایی پتانسیل بالای دارد.هم اکنون می توانید این بازی را از سرور های رزگیم دریافت کنید.

Ashbourne Par30dl 1 1024x576

تصاویری از محیط بازی :

حداقل سیستم مورد نیاز :

    OS: Windows 7/8/10 – 64bit
    Processor: Intel® Core™ i3-4150 / AMD FX™ 8350
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 660 Ti / AMD GPU Radeon HD 7870
    DirectX: Version 11
    Storage: 8 GB available space

Ashbourne is a story-based non-fantasy open world action role-playing game. Take on the role of Alexander Marshal, a knight of the Endewyn empire, as you battle on behalf of your empire to protect Endewyn’s honour, and it’s people.

مشخصـات

    گزارش نسخه جدید
  • حجم : 3.85 گیگابایت
  • فرمت : ISO
  • نسخه : PLAZA
  • شرکت سازنده : Endemic Interactive
  • منبع : پارسی دانلود

لینک هـای دانـلود

رمز فایل: www.par30dl.com
نام
ایران تم