جمعه 03 آذر 1396
 آپدیت بازی Angry Birds Rio , آموزش بازی Angry Birds Rio , بازی Angry Birds Rio , بازی اندروید , بازی اندرویدی Angry Birds Rio , دانلود بازی Angry Birds Rio انگری بردز ریو برای اندروید , دانلود بازی پرندگان خشمگین ریو , دانلود دیتای بازی Angry Birds Rio , نسخه بی نهایت بازی Angry Birds Rio , نسخه جدید بازی Angry Birds Rio , نسخه جدید بازی پرندگان خشمگین ریو اندروید , نسخه مود شده بازی Angry Birds Rio , ورژن جدید بازی Angry Birds Rio , ویژگی های بازی Angry Birds Rio

دانلود بازی Angry Birds Rio 2.6.4 پرندگان خشمگین ریو برای اندروید
  • تعداد بازدید : 229

  • 1326012434 angry birds rio

    | بازی Angry Birds Rio 2.6.4 به همراه نسخه مود شده |

    بازی اندرویدی Angry Birds Rio 2.6.4 پرندگان خشمگین ریو برای اندروید بقای پرندگان عصبانی در خطر است حتی در جشن تولد دو سالگی بازی پرندگان عصبانی . در این بازی از قدرت‌های ویرانگر و بی همتای پرندگان عصبانی برای از بین بردن مخفیگاه خوک‌های مزاحم در مراحل مختلف استفاده کنید و از خوک‌های سبزی که تخم‌های پرندگان را می‌دزدند انتقام بگیرید. در نظر داشته باشید که هر یک از این ۳۰۰ مرحله نیاز به منطق، مهارت و نیروی بی رحم برای درهم شکستن دشمن دارد.

    0

    ویژگی های بازی Angry Birds Rio  :

    –  پنج  قسمت فوق العاده با 150 مرحله

    –  دستاوردهای کاملا جدید

    –  کشف میوه های و علائم مخفی در بازی به عنوان Achivement

    –  قابلیت به اشتراک گذاری آنلاین از طریق فیسبوک و توییتر و…

    تصاویری از محیط بازی :

    The original Angry Birds have been kidnapped and taken to the magical city of Rio de Janeiro! They’ve managed to escape, but now they must save their friends Blu and Jewel – two rare macaws and the stars of the hit movies, Rio and Rio 2.

    مشخصـات

      گزارش نسخه جدید
    • حجم : 49.9 + 46.9 مگابایت
    • فرمت : apk
    • ورژن : v2.6.4
    • اندروید : 4.1 و بالاتر
    • امتیاز گوگل پلی : 4.4 از 5
    • منبع : پارسی دانلود

    لینک هـای دانـلود

    رمز فایل: www.par30dl.com