پنجشنبه 02 آذر 1396
 WARRIORS Spirit of Sanada , آموزش رفع مشکلات بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada , بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada , خرید پستی بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada , دانلود بازی , دانلود بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada , دانلود کرک جداگانه بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada , نسخه PS4 بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada

دانلود بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada برای PC
  • تعداد بازدید : 98

  • SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada دانلود بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada برای PC

    SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada-CODEX

    | آپدیت ورژن v1.0.1.0.incl.DLC اضافه شد… |

    بازی Samurai Warriors Spirit of Sanada اثری در سبک اکشن است که به خاطر سیستم گیم‌پلی «یک در برابر هزار» شناخته می‌شود. در بازی شما باید به جنگ های سختی بپردازید و با تمامی مهارت های که دارید دشمنان خود را شکست دهید. مدت زمان جنگ ها در این بازی زیاد است که معنی آن این است که حریف های شما سرسخت هستند باید تمامی تلاش خود را بکار ببرید. شما باید در شرایط های مختلفی به بازی پرداخته و دشمنان را یکی پس از دیگری از پا در بیاورید. میتوانید در بازی با رد کردن هر مرحله و یا به پایان رساندن هر جنگ تجربه جدیدی را کسب نمایید. این بازی دارای داستان جذابی است که در آن اتفاقات جالبی رخ خواهد داد. میتوانید در پایان هر مرحله سکه های را بدست آورید . بعد از جمع آوری 6 سکه میتوانید در جنگ های خود از ترفند های مختلف استفاده کنید. و به کمک این ترفند ها میتوانید جنگ را به نفع خود به پایان برسانید. نمی توان گفت که ترفند ها هر کدام مساوی بوده و به این معنا است که هر کدام در شرایط خاص به کار میرود شما ترفند های مختلف را میتوانید با هم ترکیب کنید تا دشمنان خود را زودتر نابود سازید. در بازی تمامی افراد از کودکی مهارت های لازم برای مبارزه را آموزش می بینند تا به یک مبارز حرفه ای تبدیل شوند.

    در نسخه جدید، زمان مبارزات طولانی‌تر و میادین جنگ متنوع‌تر شده‌‌اند و همچنین جنگ‌های چند مرحله‌ای را نیز شامل می‌شود. گفته می‌شود در چنین شرایطی بازیکنان می‌توانند تجربه بهتری از جنگ‌های تاریخی داشته باشند. طوری که نظیر آن را تاکنون ندیده‌اند. ر این بازی کاراکتر‌ها از شمشیر، نیزه، کمان، تپانچه و تفنگ برای کشتن دشمن استفاده می‌کنند و مبارزات گروهی این اثر با انفجارهای بزرگ و نمایش خون همراه است. شرکت Tecmo Koei، سازنده سری بازی های Dynasty Warriors و Orochi Warriors و Samurai Warriors، و همچنین سازنده جدیدترین نسخه این سری ها یعنی Samurai Warriors 4 میباشد که یکی از بزرگترین ناشر کنندگان بازی های سبک هک و اسلش در دنیا میباشد. هم اکنون میتوانید نسخه کرک شده این بازی را از سرور های رزگیم دریافت کنید.

    SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada pc full game 2017 دانلود بازی SAMURAI WARRIORS Spirit of Sanada برای PC

    بازی Samurai Warriors: Spirit of Sanada داستان قبیله ساندا را بازگو می‌کند که اعضای شگفت‌انگیز و ماهر آن ردپای یوکیمورا ساندا را که شخصیت محبوب و نمادین این سری بازی است، دنبال می‌کنند. بازیکنان از دوران کودکی تا زمانی که لقب «شیطانِ سرخِ جنگ» را به دست می‌آورند، به طریقه‌های گوناگون با مسیر زندگی یوکیمورا، کشمکش‌هایش و چگونگی بزرگ شدنش آشنا می‌شوند. اگرچه صداقت و فداکاری وی نسبت به قبیله ساندا در ابتدا باعث می‌شود تا طرح‌ها و ایده‌های پدرش، ماسایوکی، برای او سوال برانگیز باشد؛ اما چیزهایی که یاد می‌گیرد و سفرهایی که انجام می‌دهد، باعث می‌شود تا به تفکرات پدرش پی‌ ببرد و همچنین با توجه به اینکه او استاد مبارزه با نیزه است، این موضوع به وی کمک می‌کند تا شیوه خودش را در جنگ‌ها و مبارزات پیاده کند. وقتی پدر و برادر یوکیمورا به جبهه دشمن می‌پیوندند، یوکیمورا باید تصمیمی سرنوشت‌ساز بگیرد.

    داستان این بازی پیرامون دوران زندگی Sanada Yukimura و پدر او یعنی Sanada Masayuki خواهد بود و دوران جوانی تا بزرگسالی این جنگجو را روایت خواهد کرد. داستان بازی از “castle town” شروع خواهد شد، جاییکه بازیکنان امکان ارتباط با اهالی، آموزش و آمادگی برای نبرد را خواهند داشت. وقایع روزمره و حوادثی که در نبردهای این بازی روی می‌دهند در این سری بازی بی‌سابقه بوده و تجارب جدیدی را برای بازیکنان به ارمغان خواهند آورد.

    در castle town بازیکنان امکان صحبت با ژنرال‌های ارتش و مردم معمولی را خواهند داشت. امر آموزش، شخصیت بازی را برای مبارزه بعدی که در پیش رو خواهد داشت آماده خواهد کرد و جمع‌آوری مواد مختلف امکان دستیابی به سلاح‌های بهتر را فراهم خواهند نمود. همچنین امکان خرید اسب‌ها و استفاده از آنان در مبارزات وجود دارد.

    بازیکنان وظایفی را در بازی بر عهده دارند که به منظور پیشبرد داستان بازی باید آنها را انجام دهند و با انجام هر یک از آنها یکی از شش sentence بازی فعال خواهد شد و با فعال شدن هر شش sentence امکان استفاده از قابلیت “next move” در میادین جنگ را خواهید داشت که در پیروزی شما نقش بسزایی را خواهند داشت.

    امکان انجام امور مختلفی نظیر ماهیگیری در بازی وجود دارد. castle town با پیشرفت در داستان بازی بزرگتر خواهد شد و رویدادها امکان دریافت قابلیت‌های جدیدی را برای شما فراهم خواهند نمود. بازیکنان امکان ماجراجویی و گشت و گذار آزادانه در سرزمین بازی را خواهند داشت و بوسیله آن می‌توان به پیدا کردن آیتم‌های مختلفی روی آورد که در این حین امکان روبرو شدن با موقعیت نبرد با دشمنان نیز وجود خواهد داشت. نبردها در سطوح مختلفی بوقوع می‌پیوندند و زمان مورد نیاز هر نبرد به قدری توسعه پیدا کرده است که از یک صبح تا شب در جریان خواهند بود. شرایط نبرد بسته به زمان تغییر خواهد کرد و علاوه بر Sanada Yukimura امکان اجرای نبردها با ژنرال‌های معروف بازی وجود خواهد داشت.

    بازی از نقشه‌های 3 بعدی nationwide بهره خواهد گرفت تا داستان بازی را به شکل بهتری بازگو کند. با حرکت دوربین بازی برروی نقشه بازیکنان امکان مشاهده موقعیت نبردها را خواهند داشت، حتی امکان تغییر زاویه دوربین نیز وجود دارد.

    The latest title in the “Samurai Warriors” series, “SAMURAI WARRIORS: Spirit of Sanada”, has arrived at last! All 48 years of the life of Yukimura Sanada, the officer hailed as Japan’s finest soldier, are fully depicted! Several characters that have been requested by fans join the battle, such as Yukimura’s father, Masayuki Sanada. The depictions of characters change as they develop, adding flare to the story. Several new features are included, such as “Castle Towns”, where you can experience the daily-lives and battles of officers in minute detail, as well as “Multi-Stage Battles”!

    سیستم مورد نیاز

    MINIMUM:

    OS: Windows® 7, Windows® 8.1, Windows® 10 (64bit required)

    Processor: Core i7 870

    Memory: 4 GB RAM

    Graphics: NVIDIA Geforce GTS 450 or better

    DirectX: Version 11

    Network: Broadband Internet connection

    Storage: 27 GB available space

    Sound Card: DirectX 9.0c over

    Additional Notes: 640×480 pixel over, High Color, VRAM 1GB over

    RECOMMENDED:

    OS: Windows® 7, Windows® 8.1, Windows® 10 (64bit required)

    Processor: Core i7 2600

    Memory: 8 GB RAM

    Graphics: NVIDIA GeForce GTX980 (3840×2160) / GTX760 (1920×1080)

    DirectX: Version 11

    Network: Broadband Internet connection

    Storage: 27 GB available space

    Sound Card: DirectX 9.0c over

    Additional Notes: 1920×1080 pixel over, True Color, 4K compatible

    مشخصـات

      گزارش نسخه جدید

    • حجم : 22.9 گیگابایت
    • فرمت : ISO
    • نسخه : CODEX
    • رده سنی : +16
    • تاریخ انتشار : 23 May, 2017
    • شرکت سازنده : KOEI TECMO GAMES CO., LTD.
    • قیمت : $49.99
    • منبع : پارسی دانلود توضیحات : گیمفا - زومجی

    نکـات و راهنمـا

    آموزش نصب بازی :

    1- بعد از دانلود، فایل بازی را اکسترکت کنید

    2- سپس با نرم افزار UltraISO درایو مجازی ساخته و بازی را Mount کنید.

    2.1- بعد اینکه این نرم افزار رو نصب کردید روی فایل ایمیج راست کلیک کرده و از منوی UltraIso گزینه Mount رو انتخاب کنید تا محتویات ایمیج مانند یه دی وی دی رام نشان داده شود.

    3- شروع به نصب کرده و منتظر باشید…

    4- بعد از اتمام نصب، در محلی که فایل ستاپ بازی هست یک فودر به نام Crack یا CODEX میباشد، وارد شده و محتوای آن را کپی و در محل نصب بازی پیست کنید.